Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arpee78
senior tag
válasz
VectorworksH
üzenetére
Az EPS fájlok szerintem vektorosan kerülnek bele (a vektoros része) a beleágyazott preview egyáltalán nem számít a pdf készítésénél.
Igény szerinti beállítás: amit be lehet állítani az beállítod, már ha nem jó az alapértelmezés, vagy hagyod úgy. Ilyenek mint A4 v A3, fekvő v. álló, hány sor és oszlop, felbontás a raszteres elemeknek, stb...
Illetve hol katt a pdf készítésre? Valahol van egy gombocska amivel elkészít neked egy pdf-et
Hol tudom neki megadni azt hogy egy mappán belül csak az EPS és Ai file-okat vegye figyelembe?
jobb klikk a könyvtárra(amelyben az alkönyvtárak vannak) ,Show item from subfolders, rendezd fájltípus szerint, kijelölöd az Ai és eps fájlokat.
Én sem ismerem nagyon és ritkán használom. Én a corelt használom erre a célra (egy régi Thumbnailer) nevű pluginnel, mivel Corelből lehet jpg tömörítéssel nyomtatni.
Ez a funkció a régi verziókban a Photoshopban volt, abból kivették és feljavítva átkerült a Bridge-be, de mintha ID-hoz is lett volna valami. A PS-es ma is letölthető kiegészítő pluginként, az új verziókhoz. Az is tud eps-t és Ai-t feldolgozni, csak ugye raszterizálja és elég nehézkes a dolog ha sok állományról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Assetto Corsa EVO
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest