- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- sh4d0w: Az Oracle hack
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
soulcube
aktív tag
válasz
King Unique #12046 üzenetére
laed: igen, csak gyorsformázás volt.
King Unique: köszi, nézelődök tovább. Régi eszközön szerettem volna a pendriveot használni, ami csak Fat32-t támogat.
-
soulcube
aktív tag
Sziasztok!
A mai napon sikeresen töröltem a C meghajtóm partícióját, mivel a Fat32Formatter-ben nem a formázni kívánt pendrive-ot választottam ki, hanem azt az SSD-t, amin a C meghajtó és vele együtt a Windows 7 (64 bites) is volt. A rendszer abban a pillanatban össze is omlott, hiányzó bootmgr-re hivatkozva. A dolog azóta annyit javult, hogy egy Fedora-s live USB-vel be tudtam lépni a gépre, ahol a Testdisk programmal sikerült kilistázni a C meghajtón lévő mappákat. Egyébként a mappastruktúra rendben látszik, az ott tárolt néhány fontosabb fájlt ki tudtam másolni a Testdisk-el az USB meghajtóra (amin a Fedora fut) onnan pedig már át is kerültek egy külső 2 TB-os merevlemezre. Az adatmentés része tehát sikerült. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy ezen a pár fontosabb dokumentumon kívül nem volt más a C meghajtón. Viszont ha már eddig eljutottam, azon gondolkodom, hogyan lehetne magát a Windows-t is megmenteni és újra működőképessé tenni a gépet, hiszen látszólag még minden a helyén van. Csatolok néhány képet arról, hogy a Testdisk mit mutat jelenleg. Az SSD meghajtó egy 128 GB-os Adata SP920.
A Testdisk angol nyelvű leírásában az szerepel, hogy Windows használata esetén válasszuk az Intel opciót, viszont nekem a program az EFI GPT-t ajánlja fel, így ezzel a menüponttal mentem tovább.
Bocsánat, ha kicsit hosszúra nyúlt, de nem szívesen állnék most neki egy teljes Windows újratelepítésnek, így remélem, hogy lesz valamilyen megoldás a problémára. Kérdés, hogy hol és mit kellene átállítanom ahhoz, hogy ismét bootoljon a Windows.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest