Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Rap, Hip-hop 90'
- 
			  LOGOUT Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

lujoman csendes tag válasz  globecom

üzenetére globecom

üzenetérevinyó ciripelés El kell keserítselek, hogy nem a kevés RAM miatt ciripel a vinyó. Nekem is ugyanezt csinálta. Vettem bele +1G-t, ugyanaz maradt a helyzet. Mind1, azért nem árt a plusz memó. Már ki is kapcsoltam a swapet, így az kizárva. Külföldi fórumokon más géptípusoknál is panaszkodtak ilyenre, és végső soron a HDD-t okolták. Sokak szerint (szerintem is) nem tesz jó a vinyónak. Lehet, hogy a HDD gyártó így akarja hamar cseréltetni az eladott vinyókat.... grrrr... Na mind1. Amit már előttem is mondtak, az NHC 2.0 pre 06 most a legújabb. A HDD bizgeráló lapon (miután .Net Frameworköstül feltetted az NHC-t) állítsd be ezt:  Tapasztalat: Készenléti mód és hibernálás után a gépet felébresztve az NHC gyakran exitál, vagy csak nem teszi a dolgát. Újra kell indítani. Sajna nem találtam olyan progit, ami az eMpoweringhez hasonlóan ki-be kapcsolgatná a hw-t, márpedig anélkül nem lehet sokmindent állítgatni, pedig van értele akku élettartam szempontjából, hidd el. Még vmi: Szintén modnjuk hibernálás után ha nem kapcsol be a wifi a gombra, szintén kell az emPowering, illetve van úgy, hogy azzal látszólag bekapcsoltad, de mégsem csatizik semmihez. Jelenség felismerése: Wifi ikon, kártya tulajdonságait behívod, s ha nincs meg középen a Vezeték nélküli hálózatok lapfül, akkor hiába villog a wifid. Megoldás: Behívod a szolgáltatás kezelő programot, és újraindítod a Konfiguráció mentes vezeték nélküli hálózatok szolgáltatást 
- 

icon senior tag válasz  globecom

üzenetére globecom

üzenetéreNekem is ilyen notim van, de én úgy indítottam, hogy + 1GByte ram... az itt sokat emlegetett Notebook Hardware Control progit használom (Google a barátunk). Az az igazság, hogy a perifériák ki-bekapcsolása nem igazán érdekelt, ritka eset az, amikor csak akksiról használom a cumót. De pl. én nyugodtan használom ágyban is, mert hűtőpadon van, így nem főzöm meg. a vinyó ciripelése valószínűleg swappelés miatt van, 512 ramnál - videómemóra szerintem törvényszerű 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 350 G2 i5-5200U
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- Lenovo E14 G4 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 40Gb Ram Gyári Garancia Boltból Számlával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i7-1365U vPro 10mag 32GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest