Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
con-man
csendes tag
Hmmm... az ethernet drivert nemtom hogy kell feltenni..
pls help -
blackmacs
aktív tag
-
DarkGubi
aktív tag
válasz con-man #7404 üzenetére
Start > Sajátgépre JOBB klikk > Tulajdonságok
Hardver fül >Eszközkezelő
Itt vannak felsorolva a hardverek és a nem működő hardvereket kis felkiáltójellel (vagy nagy kérdőjellel) jelöli.
Kiválasztod az felkiáltójellel (vagy kérdőjellel) jelölt hardvert (ami az etherneted lenne) és jobb klikk >
Illesztőprogram frissítése > nem keres a neten bejelől > Listábol vagy adott helyből való telepítés > Szerepeljen a keresésben az alábbi hely (bepipálod) és megadod a kitömörített ethernet drivered mappáját > Tovább > A windows telepíti és kész.
kicsit rövidítettem, remélem nem baj.Video games ruined my life. Good thing i have two extra lives.
-
blackmacs
aktív tag
válasz con-man #7407 üzenetére
Hát mert pistával vetted és rajta voltak a driverek a vinyón.Én linuxal vettem így volt driver cd-m
BE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb
-
DarkGubi
aktív tag
-
-
blackmacs
aktív tag
válasz con-man #7414 üzenetére
Nekem xp alatt talál hálózatot ha van a közelben.Mikor bekapcsolom automatikusan keresi
BE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb
-
vigh gabor
csendes tag
Sziasztok!
Nemrégiben vásároltam egy aspire 5920G-t.
Az lenne a kérdésem, hogy hol tudom benne aktiválni az infraportot, és a bluetoothot?
Mert elvileg lenni kellene benne, de én nem találom.
Ha valaki tudna segíteni az nagyon jó volna, mert én kifogytam az ötletekből
Előre is köszönöm! -
frames
tag
válasz vigh gabor #7420 üzenetére
Üdv! A bluetooth-t azt a jobboldali gyorsindítógombbal tudod elindítani. Felülről a negyedik. Az infrát csak a távirányító miatt használom, szóval ebben nem tudok segíteni
[ Szerkesztve ]
-
attis0320
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy TravelMate 7520G-t.
Egyelőre abban kérném a segítségeteket, hogy hogyan tudjátok az akkumulátor élettartamát megőrizni hosszú ideig.
Elsősorban asztali gépként fog dolgozni de nem tudom, hogy közben benne kell-e hagyni az akksit vagy ki kell venni.Köszi
-
blackmacs
aktív tag
-
blackmacs
aktív tag
Azért kiváncsi lennék a 3év alatt mióta használta hányszor lett kitakaritva a gép Nem csoda ha az ágyon használva ennyi idő után spontánégést produkál
De lehet csak az akksi adta felBE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb
-
kisninja
őstag
válasz twollah #7428 üzenetére
Most nézem ott nem az akku adta meg magát az tök épp vagy a kép hamis vagy a hir épp keresem milyen alkatrész van azon a helyen.
blackmacs: én is használom ágyban dunyhán és az enyém ha ugy csinálom melegszik is.
Kikapcsol ha tulmelegszik.. akkuban is szokott ilyen érzékelő lenni. És elvileg semmilyen alkatrész nem érheti el az öngyulladási höfokot föleg nem egy kis portol... szép is lenne 3 éves notik mind tábortüzet csinálnának fagyás kikapcsolás helyett
De én vigyázok rá, hogy szellözhezzen.[ Szerkesztve ]
powered by: ®MAJORMÜVEK®
-
blackmacs
aktív tag
válasz kisninja #7430 üzenetére
Annak idején a Sony akksik voltak ilyen kirobbanóan jó kedvükben
Én is ágyban használom de mióta rendszeresítettem alá egy vastag fa lapot bevonva csomagolópapírral hogy nézzen is ki valahogy egyből kellemesebb hőfokon megy a gép.Olya feelingje van mint mikor reggel az ágyadba tálcán kapod a reggelit
Így a proci 45-50fok között a vinyó 33-38 között mozog.BE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb
-
oris
aktív tag
Ha valakit érint:
"ÖNKÉNTES AKKUMULÁTORCSERE PROGRAM
Az Acer bekapcsolódik a Sony folyamatban lévő csereprogramjába, amely bizonyos, az Acer notebookokban használatos Sony lithium-ion akkumulátorokkal kapcsolatos......Abban az esetben, ha az Ön notebookja szerepel a listán, kérjük vegye fel a kapcsolatot az Ön helyi szervizével a 06 1 555 5200 telefonszámon annak érdekében, hogy munkatársaink segítségével biztonsággal megállapítást nyerjen, hogy a csereprogram vonatkozik-e az Ön akkumulátorára vagy sem.
NB Models
TravelMate 249x, TravelMate 420x, TravelMate 422x
TravelMate 427x, TravelMate 428x, TravelMate 467x,
TravelMate C20x, TravelMate C21x,
Aspire 561x, Aspire 563x, Aspire 565x, Aspire 5670"forrás: Acer.hu - Szervíz és támogatás
"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
blackmacs
aktív tag
Thanks az infót!Az enyém szerencsére nincs a listában nekem amúgy is Panasonic akku van
-
zenész88
tag
Hello! Valaki tudna segiteni?
Ma mikor bekapcsoltam a gépet valami TrayApp -ot kezdett telepíteni a gép , és kér cd-t nem tudom eltűntentetni a gépről! Minden bekapcsolásnál telepiteni akarja! Ha rámegyek hogy "cancel" úgyan úgy úgy elkezdi előrről telepiteni! Ezzel mit lehetne csinálni? köszi.
-
zenész88
tag
úgyan ezt irja ki! [link]
-
kisninja
őstag
Én 1 évig használtam egy hp-t sosem vettem ki azakkut mikor elérte a 95% töltöttséget ekkor kezdte el ujratölteni olyankor lemeritettem bár nem mindig. Havonta szerintem nem árt egy merités töltés.
Mielött eladtam azért már észrevettem hogy csökkent az élettartama 10-20 percnyi elfogyott. (ekkor még nhc vel 3 órát irt ki)powered by: ®MAJORMÜVEK®
-
Gausz
aktív tag
Hali
Noti fronton nem vagyok igazán otthon, ezért kérdezek, persze miután kicsit körbenéztem a fórumon
110k körül keresek gépet, max 130k-ért, mely nem játékra kellene, hanem inkább irodai alkalmazásokra. A szempont tehát nem is a túl nagy teljesítmény, hanem inkább az hogy megbízható legyen, ne szálljon el sorba minden. Ilyen szempontból az acerek megbízhatóak ebben az árkategóriában?
Esetleg tudnátok mondani egy jól eltalált típust?
Én ezeket találtam: TravelMate 5320, Aspire 5310, Aspire 5315Kösz,
Gausz -
vigh gabor
csendes tag
köszi szépen, de az a baj hogy hiába nyomom a bluetooth gyorsindítót, azt írja nincs eszköz.
Lehet kifelejtették belőle?Egyébként nálam a bal oldalon helyezkedik el.
[ Szerkesztve ]
-
Alvin_ti4200
félisten
Egy szuper akciónak köszönhetően mától ismét notitag vagyok. Választásom rá esett Természetesen kiskapu volt, de erről tudtam, mert telefonon érdeklődtem Spanyol Vista, spanyol billentyűzet, de magyarra szitázva. Egyébként minden stimm, 1 év bolti gari és a szokásos 6 hónap az akksira (amely mellesleg 8 cellásnak tűnik). Partíciókat lezúztam, magyar Home Premium fel a spanyol Pista serial numberjével, aktiválási központ ingyenes számon felhív, benyomkod számot, kap másik számot és örül az aktivált legális magyar Vista-nak A gép eszméletlen gyors, a kijelző pazar, olyan fényereje és kontrasztja van, hogy gyilkolni lehet vele, zajszint kellemes, egyelőre ennyi Infra van, Bluetooth ahogy eddig nézem nincs.
A kérdésem az lenne, hogy a jobb oldali multimédiás érintőgombok használatához milyen Acer progi telepítésére van szükségem?
-
twollah
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #7446 üzenetére
Jo vasar volt.
Most igy latatlanban azt mondom, hogy a Launch Manager kell hozza.
Innen tudod leszedni hozza a drivereket. -
akidobos
csendes tag
Nnah,megtörtént a BIOS frissítés.
Megy a ventillátor alvó mód után,ez jó,viszont nem áll meg
Már 34 fokos...hehe.inkább,mint hogy megfőjjön! -
twollah
nagyúr
Erdekes, hogy miutan felraktam a legujabb BIOSt a gepre (5710Z) mintha a CPU is kicsit huvosebb lenne.
SpeedFannel neztem a homersekletet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- Acer Nitro 5 Gamer laptop
- Asus ZenBook UX305CA 13.3" FHD/Intel Core m7-6Y75/8GB RAM/256 SSD/Win10
- Acer Aspire 3 A315-56 15.6" FHD IPS, i3-1005G1, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD
- Dell Inspiron 5537 laptop i7-es processzorral, AMD Radeon HD 8850M videokártyás eladó
- HP ProBook 440 G3 laptop újszerű akkuval eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs