Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgsm
tag
-
tthlaszlo
csendes tag
Az biztos nem lesz a mostani laptop árak mellett
Annyira vigyáztam rá, hogy még most is olyan mintha vadonatúj lenne.Az akkumulátora egyszer sem volt még használva, a vas tökéletes (i5-2410M, GeForce GT 520M, 8GB RAM, 14" kivitel, 6 cellás aksi), csak ez a hibája van.
Ismerősöm szerint ez a probléma alaplap hibára utal. Lehetséges?
-
-
tthlaszlo
csendes tag
Sziasztok!
A támában említett laptop tulajdonosa vagyok, már lassan egy éve. Eddig nagyon meg voltam vele elégedve, azt kaptam amire számítottam, szép, jó vele dolgozni... stb... de nem is ezért írok ide.
Körülbelül két hete jelentkezett egy olyan probléma, hogy amikor uTorrentben töltöttem le, kiírta, hogy "lemez túlterhelt 100%", és a letöltések leugrottak 100Kb/s környékére. Utánajártam ennek a problémának, és mindenhol azt láttam, hogy a disk cache-t kell feljebb állítani. Ez megtörtént, de nem javult a helyzet, így hát rávettem magam egy rendszer újratelepítésre low-level formattal. A frissen telepített rendszerrel ugyan olyan problémám akadt.
Ekkor elkezdtem gyanakodni a winchesteremre ( 640GB Hitachi 5400rpm ). Lefuttattam ubuntu disk tesztjét, és még sok hasonlót, de mindenhol 100% health értéket kaptam. Gondoltam biztos rosszak a tesztek, elnéznek valamit, ezért rendeltem egy 320Gb-os új HDD-t. Ez ma meg is érkezett. Új winchesterre újra felrak rendszer, megint próba és ugyan az a helyzet.
Gondoltam még egy utolsó dolgot meg tudok próbálni, láttam, hogy van új BIOS a hivatalos oldalon, hát lefrissítek rá. Természetesen ez sem oldotta meg a problémát ( furcsálltam is volna, mivel a hiba sem bios állítgatással, frissítéssel jelentkezett ).
Tehát most itt állok (ülök) egy új winchesterrel ami 100%, hogy jól működik, a letöltés még sem akar normálisan működni.
A laptopra még van gyári garancia, de mivel nap mint nap ezen dolgozom így nagyon nehezen tudnám mellőzni hetekig (de ha ez az utolsó megoldás, akkor legyen). Félek, hogy elviszik a gépet, ők is csak tesztprogramokat lefuttatnak, azok kiírják hogy jó, és rám verik a költségeket.
Várok bármilyen ötletet, tanácsot, érdemes-e elküldeni szervizbe, mi lehet a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- World of Warships
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de sose lehet tudni.
Annyira vigyáztam rá, hogy még most is olyan mintha vadonatúj lenne.