- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
X Factor
üzenetére
Én így tettem, csodaszép a kép, csodaszép a moncsi de mondjuk ez egy másik topic témája lenne. Ami ide tartozik, hogy mostmár én is csak megerősíthetem, hogy a wide a legjobb képarány, mondjuk a laptopom is az volt, de egy ilyen 19'' az már nagyon döfi.
És sokkal kényelmesebb valóban oldalra nézni mint fel-le! -
Geryson
addikt
Köszi-köszi! Én barom!
Bementem ma a Pólusba és ott az ismert nagy multinál volt kb. 50 darab különböző TFT. Ott volt a ''mi'' kis Acer-ünk is, az ára nem gyenge: 75 forint (60-tól legalább 6-8 félét kapni eddig az árszintig, de egyik sem 16:10).
Nem tudom, kicsit elbizonytalanodtam, hogy mit is tegyek. Szép ez a wide forma, de valahogy nagyobbnak tűnik a 5:4-es forma, sőt pixelre elvileg valami minimálisan nagyobb is. Ennek ellenére egyenlőre motivál itt egy régebbi hozzászólás, hogy a periférikus látómező inkább pont széltében jobb, mint fölfelé-lefelé.
Tanácstalan vagyok...
Vagy mégsem? -
Geryson
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Hahó peterkeT! Te vagy az én emböröm! Megteszel nékem egy oly' nagy szívességet, hogy leméred az oldalsó kávaszélességet a TFT-den?
1.000 köszönet előre is! -
Geryson
addikt
Köszönöm a linket, de sajna nekem egy Samsung oldal jön be. A láthatósági méret még nem is annyira nagy gáz, azt tényleg még megszerzem valahogy, de a keretet sehol nem tudták nekem eddig lemérni - arra hivatkoztak, hogy nem bontják ki a dobozt addig, amíg meg nem veszem...

Nem láttam ilyen hozzászólást, pedig végigolvastam az egész topicot...
-
Geryson
addikt
Hahó Urak!
Meg tud nékem tenni egy nagy szívességet egy ilyen TFT tulajdonosa? Szükségem lenne 2 apróságra - nem kell mm pontosan. Az egyik a látható rész hosszúsági és szélességi mérete lenne, a másik meg az oldalsó műanyag keret vastagsága (2 cm körülire tippelek). Azért fontos ez a 2 adat (főleg az utolsó), mert 3 monitort szeretnék megint egymás mellé tenni és a CRT-nél így hatalmas műanyag ''szünet'' volt a monitorok képe között, kb. 6-7 cm.
Wide képernyőről amúgy nekem is pozitív a véleményem, a laptopom is az és csodálatosan megy rajta a HL2, Splinter Cell, FS.
Köszi előre is! Nagy segítség lesz a 2 infó!
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- LG UltraWide UltraGear 34GN850P-B Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- LG 32UR500-B IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 4ms / FreeSync
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bementem ma a Pólusba és ott az ismert nagy multinál volt kb. 50 darab különböző TFT. Ott volt a ''mi'' kis Acer-ünk is, az ára nem gyenge: 75 forint (60-tól legalább 6-8 félét kapni eddig az árszintig, de egyik sem 16:10).