Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mipet5
csendes tag
Nem, küllső elváltozás nem látható.

-
mipet5
csendes tag
Hát ilyen nincs, berakom az összes összeszedett .inf fájlt 1 mappába, Driver frisssítése, adott hely szerepeljen a listán és mégis az MPU-401 es alapot rakja be. Ha chip-baj akkor azt most megnézem, égett-e sérült-e !
-
mipet5
csendes tag
Szerintem nem érted,mi a bajom. Driver van 1 millió, de ha nem látja a hangezközt, nem alkalmazza azt!!!
-
mipet5
csendes tag
Az alaplapomat már frissítettem, a driverek közül a WDM felment de semmi hatás, a másik , VIA driver pedig azt mondja,hogy nem találja az ezközt ( VIA AC97 chipset isn't found in this system).

-
mipet5
csendes tag
Hát a driver felmegy,de nincs hang. Vezérlőpult-Hangok- ban ''nincs lejátszó ezköz'' t ír.
Elvileg a gép indításakor boot előtt ott kéne legyen az USB vezérlők meg mik után a hangkártyának is felsorolva lennie de nincs ott. -
mipet5
csendes tag
Az alaplapon( ABIT BD7-II) lévő integrált AC 97 hangkártya nem akar működni. Régebben működött, de most nem akar. A SB hangkártyát kivettem,hátha amiatt kapcsolta ki,de így sem jó. A BIOSban Auto-ra van állítva az érzékelés. WinXPSP1-em van. Tud valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest