- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- intecpc: Megbízhatóság, minőség, megtakarítás – Itt az akciós HP nyomtató!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Pant* rant
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
sasa
csendes tag
kis fojekeony ezust es mar kesszis mert ezt a procit aki megdrotozza azelott le a kalappal en probaltam ojan pici minden hogy majdnem foldhoz vertem az egesszet
-
guest
veterán
Feltetem a biost, de ez is csak 1,7 V-ot tud, igazán megírhatnád, hogy hoztál ki belőle többet, vagy hogyan tetted fel 1,7 V-al az 1.6-os procit 2.6-ra. Szerintem 1.7 V-al képtelenség, de lehet, hogy csak én tévedek. Légyszi segíts! Kössz.
-
guest
veterán
Megírnád nekem, hogy milyen hűtőt ajánlanál a tiedhez hasonló exrém tuninghoz, az enyém ugyanis jelenleg csak 2,2-n működik (1.7 V miatt). Köszi.
-
guest
veterán
Köszi a segítséget, kipróbálom. Ha működik majd írok. Egyebkent nekem is 7d-s bios van rajta, remélem amit mutattál az egy turbó változat. Még egyszer köszi.
-
guest
veterán
Hat ez igencsak durva. Nem tudnal pontosabb infot adni arrol, hogy milyen markaju/tipusu alaplap es milyen processzorod + memoriad van?
Nagyon erdekelne engem es gondolom masokat is. Milyet erdemes venni, amit jol lehet huzni? -
guest
veterán
A proci egy 1.6a -
guest
veterán
-
guest
veterán
http://www.n3dt.com/drivers/bios/abit/th7ii/TH7H_7D.BIN <- ez jo lesz neked is!
Nekem ennyire jo -> http://zeroday.zona.hu/kepek/jocpu.JPG
http://zeroday.zona.hu/kepek/2864.JPG -
guest
veterán
Nem tudna nekem segíteni valaki? Az a problem, hogy van egy fent említett alapom és nem találok hozzá olyan bios-t, amivel 1,85 voltot lehetne adni a procinak. Amivel ugyanis lehet 38-as, 40-es verzió, azzal csak úgy működik a gép, ha minden bekapcsolás után resetelem (így meg nem igazán szeretném használni). Ismeri valaki megoldást, akár arra, hogy ne kelljen resetelni, akár egy tuti biost? Előre is kössz a segítséget.
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Apple MacBook
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Óra topik
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest