Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Bass
addikt
Szerintem nem lesz gond
-
Niquis
aktív tag
Nem mondom azt hogy nem fog menni, de azt sem, hogy fog. Szvsz nem lehet megjósolni. Láttam már sok példát arra, hogy megy az abit(olyankor igencsak hasít), de olyat is szép számmal, hogy nem. Én mindenesetre meguntam és nem veszek többet abitot. Tehát a lényeg: ki KELL próbálnod előtte, lehetőleg még a boltban.
-
papirzacskó
csendes tag
én is most tervezem az abit video kártyámhoz az abit alaplap vásárlását.......hát meglátjuk....
-
Bass
addikt
Nekem Abit Kr7A-133R+Siluro Ti4200 64mb van benne és eddig nem vesztek össze:)szerintem ez csak valami badarság,bár nem zárható ki hogy előfordul:((
-
Bazsiii
tag
abitst6+gf2 tök jól megy. szeretik egymást.
-
AND1
őstag
Hali
Szal én is évek óta ezt hallom hogy abit nem megy abit-al. Sztem ha van rá lehetősged probáld ki.Mert csak a saját szemének higyjen az meber :) Meg azt is mondogatták hogy magában az abit alaplapok nem olyan jók. Öcsémnek volt egy ABit VT6-ja,monduk az már elég régi de soha nem fagyott és atomstabil volt. Nekem meg mindig MSI volt,szal csak öcsém révén van vele tapasztalatom.De én is tervezek egy Abit Ti4200-es vételét. (de ha lesz pénz inkább 9500:) ) Szal probáld ki ha van rá lehetősged. De szerintem nem lehet gáz együtt a 2. Sok sikert!
Bye -
supercow
őstag
Nekem van egy VH6T + Siluro T400 (GF2MX400) és semmi baja nem volt soha. Ez pozitív talapsztalat, nem? :D
-
kiro
csendes tag
Sziasztok Azt hallottam, hogy az ABit alaplapok és Abit videókártyák nem bírják egymást. Számomra ez kicsit hihetetlen, hisz ugyanaz a cég gyártja. SZóval? Azért lenne fontos, mert szeretnék venni egy Abit NF7-S AGP8x USB 2.0 serial ATA 10/100-as LAN 5.1-es hang os alaplapot, hozzá egy ABIT GF4 Ti4400 128 MB Tv-out-os AGP8x os videókártyát. Ezek kapcsolatáról tudnátok nekem valamit mondani?? Az alaplapba egy 2200+-os AMD menne.
KÖSZI:
Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Szólánc.
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- ASUS Prime B550M-K alaplap 24 hó gari
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi