Hirdetés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - Kalandor: Tartalom
 - sziku69: Szólánc.
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra

Új hozzászólás Aktív témák
- 

tomboy0013
veterán
Tehát ebből kiindulva azonos árkategóriájú termékeknek pontosan ugyanazt kellene nyújtani? Szuper lenne ha mindenki csak és kizárólag egy adott gyártót majmolna és nem lennének egyedi ötletek.
Ez a szép a világban, mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelő eszközt és nem minden márka ugyanaz nyújta azonos árkategóriában. Nekem speciel nincs igényem 10x-re, 5-re annál inkább, ez is egy ok volt a Pixel 7 Pro mellett.
Másrészt meg a hardver egy dolog, a Samsung-nak a kamera szoftver algoritmusa által generált képek szerintem távol állnak a Pixel nyújtotta látványvilágtól, így pusztán technikai oldalról nem lehet megközelíteni pl a kamera témát. Ez is emberfüggő, nekem alapvetően nem rúg labdába egyik Samsung se egy Pixellel szemben mert a képi világ téren én a Nexus 5X óta a Google kamera (most már Pixel kamera) felé húzok.
Szóval oké hogy szerinted pusztán technikai oldalról kellene felvenni a versenyt két eszköznek, de nem csak ettől függ egy telefon tudása kamera téren, hanem sokkal inkább a szoftvertől és ezáltal egyedi igényektől. 
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
 - Autós topik
 - Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
 - RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - EAFC 26
 - Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
 - SSD kibeszélő
 - További aktív témák...

- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
 - BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
 - ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
 - 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest