Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tomboy0013

veterán

válasz zazenke #62 üzenetére

Tehát ebből kiindulva azonos árkategóriájú termékeknek pontosan ugyanazt kellene nyújtani? Szuper lenne ha mindenki csak és kizárólag egy adott gyártót majmolna és nem lennének egyedi ötletek.
    Ez a szép a világban, mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelő eszközt és nem minden márka ugyanaz nyújta azonos árkategóriában. Nekem speciel nincs igényem 10x-re, 5-re annál inkább, ez is egy ok volt a Pixel 7 Pro mellett.
    Másrészt meg a hardver egy dolog, a Samsung-nak a kamera szoftver algoritmusa által generált képek szerintem távol állnak a Pixel nyújtotta látványvilágtól, így pusztán technikai oldalról nem lehet megközelíteni pl a kamera témát. Ez is emberfüggő, nekem alapvetően nem rúg labdába egyik Samsung se egy Pixellel szemben mert a képi világ téren én a Nexus 5X óta a Google kamera (most már Pixel kamera) felé húzok.
    Szóval oké hogy szerinted pusztán technikai oldalról kellene felvenni a versenyt két eszköznek, de nem csak ettől függ egy telefon tudása kamera téren, hanem sokkal inkább a szoftvertől és ezáltal egyedi igényektől.

Új hozzászólás Aktív témák