Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Piftuka
üzenetére
félreérted vagy én fogalmaztam meg rosszul
nem lóg végig a lábad természetesen. az aktív használat az, amikor az ülőlap meg van döntve és teli talppal lent van mindkét lábad. mint a labdán. a láblógató ülés, amikor használod a háttámlát, ergó mondhatni pihensz. persze ez is aktív ülés, mert a szék ülőfelülete nem rögzíthető, így egyensúlyoznod kell rajta
hogy ehhez miért kell, hogy lógjon a lábad... erre nem tudom megadni a választ. szerintem ugyanúgy a lábakat a földön tartva is ugyanúgy pihenhet a hát 
az ergohuman-ra anno én is nagyon kíváncsi voltam review-k meg videók alapján, de élőben nagy csalódást okozott. sokan szeretik, ugyanakkor amazon/ebay-n utána konkrétabban rákeresve találtam hasonló, a minőséggel kapcsolatos panaszokat. én spec előbb vennék egy lexington-t vagy akár egy oklahoma-t, mint az ergohuman-t. de ugyanez a helyzet a samurai székekkel vagy a melóhelyemen lévő sitland leaf székkel. de nem vagyunk egyformák, én mindenkinek javaslom a személyes próbát, ha van rá lehetősége rá. legvégső esetben pedig ott van a 14napos elállás, ha nincs más opció (vagy irodabutiknál 40nap)
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows Insider Program
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple asztali gépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Samsung S24 FE dual sim független Garanciális hibátlan készülék korrekt áron!
- Eladó Konfig I5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
nem lóg végig a lábad természetesen. az aktív használat az, amikor az ülőlap meg van döntve és teli talppal lent van mindkét lábad. mint a labdán. a láblógató ülés, amikor használod a háttámlát, ergó mondhatni pihensz. persze ez is aktív ülés, mert a szék ülőfelülete nem rögzíthető, így egyensúlyoznod kell rajta