- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
Heló! Nekem van egy nagyon f**a bőr székem, amit a METRO-ba vettem akciósan 15 ezerért még a nyáron....Sztem nagyon megérte, teljesen bőr, van karfája(ez is bőrből van), hinta mechanika,teleszkópos rugózás, és finom bőr az egész, króm lábbal van, és négy kerék van rajta.Minőségi szék. Ennyi pénzért nekem nagyon megérte. Keresek róla képet. Van pár ismerősöm, aki ugyannakko vette a székét mint mikor én, csak ő 12 ezerért , de az annyira szar minőségű h. az már fáj, egyszerűen kényelmetlen, műanyag az egész, kerekei nem gurulnak, karfa rossz minőségű műanyag, és egyszerűen kényelmetlen. Szal én azt mondom, ne sajnáljuk néha azt a pár ezret ha sok időre veszünk valamit.
Jah és erről a székemről le lehet húzni a bőrt is, mert van rajta elrejtve egy zipzár amivel le lehet szedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvenc zene a mai napra
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Eredeti játékok OFF topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parfüm topik
- Képregény topik
- Arc Raiders
- NIOH 3
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- G.Skill Aegis 16GB DDR4 3200MHz VADIÚJ, GARANCIÁS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
LLKobe