Hirdetés

Aktív témák

• Dilikutya

félisten

Gondolkodtam, megnyissam-e. Tudom-tudom, van már alkoholizálós topik, mégpedig itt: Bővebben: link. De a sör NEM CSAK egy a sok alkoholos ital közül. A PH! javarészt hím egyedekből áll, gondolom nem szorul különösebb magyarázatra :). A sör több annál. Nem feltétlenül, csak a totális beájulás eszköze lehet. Sörözni lehet baráti társaságban, jó hangulatban, pár korsó jófajta sör mellett eltöltve az estét, vagy épp a tv előtt, meccset nézve. Jól esik a nyári nagy melegben, szomjasan, vagy egy adag pacalpörkölt után bármikor. Életünk része, mégha a nők nem is mindig örülnek neki. Mint ahogyan a sör egyenes következményének, a sörhasnak sem. De kit érdekel :)
    Szerintem ez lesz az a topik, amit senkinek sem lesz szíve bepanaszolni, bezárni, bezáratni ;] Jobban hozzátartozik az életünkhöz, mint a CS, vagy az UT.
    Itt lehetne értekezni a különböző sörfajtákról, akár különlegességekről is, ajánlani sört, sörözőt. És úgy általában minden, ami kapcsolódik hozzá.
    Az áldásos hatásairól nem is beszélve... felvidít, megnyugtat, ha kell, elaltat. Kell ennél jobb? :)

[Szerkesztve]

Aktív témák