Hirdetés
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: VGA-im eddig - képekkel bővítve
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
Aktív témák
-
_seth_
veterán
Adataimnál ott van de leírom: Gericom Blockbuster, mobil p4 3.06 ghz, 512 ddr, mobility 9600 128mb, 40gb, 15'' 1400x1050, asszem ennyi az érdekes
Mire használom? Hmm, játszani szoktam hálóban majd fogok neten is (igaz már vagy 1 hónapja nem játszottam egy játékkal sem
) fórumozok, filmet nézek, sok jegyzetet olvasok stb.... szal amire egy gépet lehet használni ja és állandó jelleggel zenét hallgatok rajta
Igazi bulizós noti már 4 buliban ment róla a zene
(a legutóbbin nem vagyok benne mert egyáltalán nem emlékszem rá... fránya alkohol
de haverok összepakolták mire vége lett rendesen
Semmi baja sem lett, max le alaposan meg kellett takarítani a sok cigi hamu miatt meg volt rajta szerencsére veszélytelen helyen 1-2 borcsepp
De kibiíra az a lényeg és semmi baja sem lett 
-
_seth_
veterán
-
_seth_
veterán
Én is elmentem a MediaM-ba és megnéztem (azért ide mert kaptam egy fülest,h ogy van egy jó noti leárazva
) Volt vagy 5db kb másfél órán át ott nézegettem őket 
Érdekes, hogy akkor még 430-ról volt 295-re leárazva a notim de csak mert kifutó széria volt (lassan 1 éve azóta persze az árak mélyrepülésben vannak lefele
) Ami egyébként felveszi a versenyt a mostani notikkal is minden tekintetben sőt... 
-
_seth_
veterán
Pofonegyszerű a dolog, meg kell nézni a saját szemeddel

Plusz azt is tudnod kell, hogy mire akarod használni a notit. Ha pl játszani is akarsz akkor érdemes olyat venni aminek kicsi a felbontása pl 1024x768, ha dolgozni akarsz a notin akkor jó a nagyobb is pl 1400x1050 (15''-osokra gondolok) igaz ez ritka. Sztem azt is nézd meg, ha olyat veszel aminek magas a felbontása és esetleg kissebben is akarod használni, hogy úgy milyen képet ad. (Én is ezt csináltam amikor vettem
)
Szal mindenképpen nézd meg mert a netes képk és újságok nem adnak valós képet
Azt is mondhatnám, hogy rakj fel pl egy nfsu2-t a notira és abból ki fog derülni, hogy elég jó-e a monitor de pl boltban lehet nem lesz (szinte biztos) rá lehetőséged és lehet amúgy sem menne az adott notin. -
_seth_
veterán
Sztem ezek is vannak olyan jók mint egy asztali tft moncsi persze valóban attól függ, hogy milyen tft-t raknak bele a notiba

A látószög viszont valóban nincs olyan mint pl jobb samsung, viewsonic tft-knek de nekem pl tökéletes mert szemből szoktam használni a gépet
Aktív témák
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 32GB 512GB magyarított (lézerezett) ujjlolv IR kam gar
- HP ENVY X360 / TOUCH FHD / Ryzen5-4500 / 8GB DDR4 / 512gb NvMe SSD / WIN11
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- MunkaGÉP HP STUDIO / i7-6700hq /16gb ram / 256gb NvMe SSD / NVIDIA 4gb dedikált / Világitó Bill
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Mire használom? Hmm, játszani szoktam hálóban majd fogok neten is (igaz már vagy 1 hónapja nem játszottam egy játékkal sem
Igazi bulizós noti már 4 buliban ment róla a zene
de haverok összepakolták mire vége lett rendesen
) Ami egyébként felveszi a versenyt a mostani notikkal is minden tekintetben sőt...