Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Dyingsoul

Topikgazda

válasz gulasoft #29236 üzenetére

"Elite-ben csak az órákig tart míg jól bekonfigolod a hotast, meg még meg is tanulod,"

Hátö... nekem a konfigolás 1 perc volt mert az alapbeállításokat használtam ami kitűnően működik a Hotas-on. Megtanulni az már más tészta... volt vagy 10 perc mert hát sok gomb van. Egyébként meg tök jó az alap kiosztás, intuícióval a legtöbb gomb funkciója egyértelmű. A fel-leszállás is csak az első néhány alkalommal volt érdekes, utána már megy zsigerből. A csillagtérkép navigációra meg ott van mellettem a touch vagy xbox kontroller már nem tudom melyiket használtam de az szerintem a legrosszabbul sikerült része a VR-osított Elite-nek.
    A Horizon DLC nekem megvan. Sajnos nem túl érdekes a bolygóra szállás mert csak a roverból tudsz kuksolni ellentétben az NMS-al. De az űrharcban nincs párja az Elite-nek és látványra is kicsit komolyabb. Viszont az NMS-ban is tökéletes a méretek szemléltetése és nagyon dinamikus az egész játék. Az Elite sajnos egy idő után végtelenül nyomasztó tud lenni. Ezzel szemben a NMS-ban egy rengeteg nagyon érdekes sztory van és lehet arcokat látni, lényekkel találkozni, beszélgetni. Arról nem is beszélve mikor a community hub-okban magyar pilótákkal is összefutsz. Annál azért nem sok jobb érzés van mikor MMO jelleggel bandáztok közösen a bolygófelszínen mindenféle küldetést csinálva, utána meg együtt űrcsatáztok. :) Szerintem nem lehet a kettő közül választani, mindkettőt ki kell próbálnia annak aki az űrös témákat szereti. :K

• a2d2

addikt

Még most is fixen időre megy benne minden? Úgy örülnék ha jött volna azóta patch amivel választható lenne kicsit kevesebb jutalomért időlimit nélküli küldetés.
    Van egy nagyon jó kis mérnökölt full laser (focused) Fer De Lance-om kalózírtásra.
    Olyan szívesen előkapnám újra, a HOTAS is csak porosodik azóta a PC tetején.
    Bár szerintem csak egy nap lenne visszaszokni a botkormány mögé, én is örültem hogy "csukott szemmel" tudtam már mi hol van a végére :)

Amúgy a holdjáróval is kell ám gyűjtögetni nyersanyagot a fejlesztésekhez (ezt szerintem kicsit túlzásba is vitték). Mondjuk én is csináltam benne mindent, csillagtérkép feltérképezését meg gyűjtögetést, aztán mikor megúntam maradt tisztán a dogfight mert az adta a legnagyobb adrenalinlöketet (főleg ha kötelékben jöttek).

• s:zozo

aktív tag

Tudtommal...
    "minden bolygón le lehet szállni, és egy holdjáróval repeszteni"
    csak a légkör nélküli bolygókra, holdakra lehet leszállni.

Új hozzászólás Aktív témák