Új hozzászólás Aktív témák

• koanla

aktív tag

Uraim, nem kezd egy picit parttalanná válni ez a vita?
    Nem úgy van, hogy Ti adtok egy teljeskörű infót (beleértve azt, hogy nem tudni, mikor lesz "papírnehezék" a DK2-ből), aztán a júzerek meg meggondolják, mit vállalnak fel? 90fps-re képes gépet, 130-160k-ért vattaúj, garis CV1-et vagy kipróbálják nyomott árn, rizikóval a DK2-t 75fps-sel, aztán majd meglátják?

Tartok tőle, hogy azért van ebből csak vita, mert a hangsúlyok különböznek csak picit. Szerintem elég elmondani, mi újság (és igen, így korrekt, hogy elmondjátok), aztán rábízni a döntést a delikvensre. Ez totál egyéni, hogy kinek milyen értékrendje, preferenciája van. Előfordulhat, hogy valaki inkább még gyűjtöget és a drágább, de jobb megoldásra gyúr, míg más inkább preferálja a kevesebb költést és nem akar annyit várni. Akárhogy is, ez mindenkinek a saját döntése, illik tiszteletben tartani. Kábé ennyi a lényeg itt.

A saját példámat tudom mondani különben: Nekem kezdetben csak iR-hez volt a DK2 és már nálam van '14 decembere óta. Azóta nagyon sokat használtam, és picit bővült a szoftok köre is, bár maradtam a "szimulátoroknál" (Ezen most ne vesszünk össze, hogy melyik az vagy nem az :) ). Szóval esetemben van három év használat úgy, hogy a CV1 még sehol sem volt az elején. Könnyen lehet, hogy honaptól nem fog menni, de akkor buktam 125k-t és használtam a cuccost három évig (kvázi béreltem havi 3,5k-ért). Ha valaki most vág bele és 40-50k-ért tud szerezni és - teljeskörű infók birtokában, amit itt meg is kap - úgy dönt, hogy Neki megéri, akkor lelke rajta. Szerintem (bár egy fórumon ezt talán nem kell hozzátenni, de így a tuti :) )

Új hozzászólás Aktív témák