- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
koanla
aktív tag
Uraim, nem kezd egy picit parttalanná válni ez a vita?
Nem úgy van, hogy Ti adtok egy teljeskörű infót (beleértve azt, hogy nem tudni, mikor lesz "papírnehezék" a DK2-ből), aztán a júzerek meg meggondolják, mit vállalnak fel? 90fps-re képes gépet, 130-160k-ért vattaúj, garis CV1-et vagy kipróbálják nyomott árn, rizikóval a DK2-t 75fps-sel, aztán majd meglátják?Tartok tőle, hogy azért van ebből csak vita, mert a hangsúlyok különböznek csak picit. Szerintem elég elmondani, mi újság (és igen, így korrekt, hogy elmondjátok), aztán rábízni a döntést a delikvensre. Ez totál egyéni, hogy kinek milyen értékrendje, preferenciája van. Előfordulhat, hogy valaki inkább még gyűjtöget és a drágább, de jobb megoldásra gyúr, míg más inkább preferálja a kevesebb költést és nem akar annyit várni. Akárhogy is, ez mindenkinek a saját döntése, illik tiszteletben tartani. Kábé ennyi a lényeg itt.
A saját példámat tudom mondani különben: Nekem kezdetben csak iR-hez volt a DK2 és már nálam van '14 decembere óta. Azóta nagyon sokat használtam, és picit bővült a szoftok köre is, bár maradtam a "szimulátoroknál" (Ezen most ne vesszünk össze, hogy melyik az vagy nem az
). Szóval esetemben van három év használat úgy, hogy a CV1 még sehol sem volt az elején. Könnyen lehet, hogy honaptól nem fog menni, de akkor buktam 125k-t és használtam a cuccost három évig (kvázi béreltem havi 3,5k-ért). Ha valaki most vág bele és 40-50k-ért tud szerezni és - teljeskörű infók birtokában, amit itt meg is kap - úgy dönt, hogy Neki megéri, akkor lelke rajta. Szerintem (bár egy fórumon ezt talán nem kell hozzátenni, de így a tuti
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Könyvajánló
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Nagyméretű belépő tábla a OnePlustól
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11