- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
elég morbid
-
-
-
-
-
-
-
-
Sziasztok 2L -es Diesel Volvoba milyen olajat ajánlatok?
Most ilyet tett bele a volvo [link]
-
sziasztok
tudnátok nekem ajánlani olyan céget aki igényes autóspecifikus ülés huzatokkal foglalkozik?
-
válasz
belaazallat #6086 üzenetére
kedvezményt kaptál?
-
válasz
belaazallat #6084 üzenetére
engem mondjuk meghívtak kávézni
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
crissprivat #6014 üzenetére
én elfogadnám az tuti
[link]
-
-
valaki próbálta már a polestar tuningot közületek?
-
-
válasz
runner 125 #5991 üzenetére
Szerintem a színnek nem lenne szabad,hogy köze legyen a minőséghez és a kopáshoz
az csak egy dolog,hogy jobban meglátszik rajta minden pl farmer jobban befogja meg ilyenek,de nem lenne szabad kopnia ennek sem!
-
-
-
-
-
válasz
FeRRaR1 #5957 üzenetére
Eleve úgy adták át az autót,hogy tele volt karcokkal,át sem akartuk venni,de hát majd fél évet vártunk rá így mégis megtettük,mint egy kis gyerek az új játékának úgy őrültem neki
kárpótlásul a karcok miatt kaptunk egy szőnyeget a csomagtartóba nevetséges
Most meg ez a bőr kopás,lehet lecserélem és veszek egy értelmes autót amivel nincs gond,mondjuk az új ALFA GIULIÁTJa és mondanom sem kell,hogy autóbolond lévén egyből leápolóztam az autó ülését, vettem hozzá cuccokat,tehát ez sem maradt ki,egyszerűen ilyen szar a minőség nincs mit szépíteni rajta!
Karcokat Itt távolíttattam el jól dolgoznak nagyon
de egy zsír új autónál rögtön ezzel kezdeni
Na mind1 eddig nagy csalódás sajnos a Volvo,de erről a kereskedés nagyban tehet,nem igazán ügyfélbarátok,már jeleztem feléjük a problémát várjuk a bőr kárpitot hozzá!
-
válasz
LaptopSystem #5954 üzenetére
szép a belsőd ahhoz képest
hallod asszony ülése is ilyen pedig ő 60KG tehát semmi köze a súlynak hozzá,ráadásul az ő ülése ami elvan színeződve
-
-
-
-
-
-
sziasztok
az mennyire normális,hogy 10.000 KM után kopik a bőr?
-
válasz
LaptopSystem #5568 üzenetére
eddig mi vezetünk
több szavazatot is tudsz tenni egymás után
-
sziasztok
szavazzatok a Volvo-ra
Ma zárul a szavazás
[link]
-
válasz
robi baggio #5449 üzenetére
nekem is az jön be a legjobban
-
válasz
belaazallat #5446 üzenetére
XC90 szebb
-
sziasztok
kinek mi a véleménye az új vasról
[link]
-
-
Sziasztok
Jelentkeztem tesztvezetésre,kipróbáltuk az XC90-est,hát mit mondjak egy állom az az autó,és hiába csak négy henger,de nagyon megy az autó,tehát itt biztosan nincsen vissza lépés érzetre az tuti
Nagyon tetszettek az újítások benne,na és az a nagy tér az utastérben, teljesen beleszerettem
-
azért ráfogok kérdezni
és meg is várom,illetve megpróbálom végigkövetni a cserét
Fiat néró M5-ben jártam úgy,hogy bevittem az Alfát olaj cserére,és nem cseréltek ki rajta semmit,ezt onnan tudom,hogy amikor elvittem rá egy hétre a privát szerelőmhöz ővele megnézettem
Ilyen ez a kis országunk sajnos
-
-
Na hétfőn eljött az első olaj csere ideje
8.000 KM van benne most
-
-
-
válasz
runner 125 #5040 üzenetére
élőben nagyon elegáns pedig
-
-
-
-
-
-
-
válasz
runner 125 #5018 üzenetére
szerencse,hogy én ezt eddig minden autómnál szigorúan betartottam
-
Azt mondták bent a Volvo-nál,hogy elég 240.000 KM-nél vezérlést cserélni benne,na erre én elnevettem magamat,és ha addig elszakad kérdezem?
Válasz:eddig csak egy embernek szakadt el 160.000-nél,(gondolom több barom nem volt aki eddig kivárt
)mondom köszi ezt nem várom meg
tehát a jó bevált 80.000 km-nél, ahogy minden szíjas autó igényli kicserélem
Olaj cserét is 30.000-ként javasolják,mondom én nem vagyok autó gyilkos 10.000-nél lecserélem és kész
-
válasz
FeRRaR1 #5014 üzenetére
sajnos itt a Volvoéknál nem lehet egy fillért sem,vagy csak nem voltam elég rámenős
de korrektnek korrekt kiszolgálást kaptam arra nem volt panasz
De azt hallottam,hogy másnak sem engedtek,tehát nem én voltam ezek szerint béna
megkérték az árát,de nem bántam meg
kedvezmény 12%-volt,de az alapból mindenkinek járt aki volvot vásárol,ez volt az akciójuk
-
-
hát igen
nem azért vettem,hogy dicsekedjek vele
pedig megtehetném,tényleg nagyon szép,és elegáns
nagyon szeretem
D4-es 181 LE 4 henger SUMMUM felszereltség,és 4 hengereshez képest iszonyatosan jól húz,szerintem a két turbó miatt
a tetőablak feldobja szerintem
-
-
Szépek nagyon
-
-
Szép
-
én kipróbáltam az új 4 hengeres 181LE motort jobban megy mint a 230LE 2.4JTD Alfám
pedig tudjátok Alfa fan vagyok
-
-
5.000 az tényleg nem volt sok érte
Poliuretán fólia nagyon drága
nekem csak az elejére mot tető,két első sárvédő,lökösre adtak 270.000 árajánlatot
-
-
kőelverődés ellen nincsen semmi más megoldás igaz?
ha követ kapott a motorháztető,azt csak ködöléssel lehet javítani igaz?gondolom a javító festék,polirozás nem oldja meg a problémát
-
Sziasztok
fóliáztatta már valaki közületek az autóját kőfelverődés ellen?
-
válasz
runner 125 #4735 üzenetére
+1
-
-
100x inkább Volvo mint BMW
magamutogatós, elszállt ,nagymenő embereknek való a BMW,én is ezt tapasztalom BMW-sekkel kapcsolatban,hogy akinek ilyen autója van az azt hiszi magáról,hogy mindenek felett van,és ő az utak királya és sajnos úgy is viselkedik az utakon!
UI.sajnos ez a tapasztalat,pedig egy szép autóról beszélünk,és az nem az autó hibája,hogy bunkóvá teszi a tulajdonosát valószínű már előtte is az volt
-
válasz
runner 125 #4658 üzenetére
na hallod ez nagyon szép
és az ára is jó,lenne felesleges 1.300.000 forintom nem gondolkodnék rajta az biztos
-
sziasztok
lenne egy kérdésem
ez a Start stop rendszer mennyire megbízható,nem károsítja a motort hosszabb távon?értem én ez alatt,hogy városban a lámpáknál állandóan leáll ,majd újra indul a motorpersze ki lehet kapcsolni,de mégis
ha van ilyen irányú vélemény azt szívesen meghallgatom
-
-
válasz
runner 125 #4416 üzenetére
gyönyörű felnik az biztos
-
-
az új volvo s80 faceliftes változatról nem találok magyar tesztet
-
konfigurátor alapján 16 misi lenne ez a felszereltség
-
-
nem szabad elkapkodni semmit
az is lehet,használt lesz majd belőle
-
még egy pár évig gyűjtögetek
illetve megvárom az új Alfát,hogy milyen lesz
-
-
ezért is kérdeztem tőletek,hogy a Biztonsági Pro csomag amit a volvo 890.000 ért ad horror
ami ezeket tartalmazza egyébként
BLIS-holttér figyelő információs rendszer, Ráfutásra figy. rendszer adaptív tempomat, aut. fékezés, Sávelhagyásra, ráfutásra és elalvásra figyelmeztető rendszer, az csak szoftveres vagy külön bele kell rakni a kamerákat is
csak azért kérdezem mert amikor bent voltam a szalonban ott volt ey Volvo s80 amiben nem volt benne ez a csomag ,de a szélvédő mögött tele volt kamerákkal,tehát benne voltak már a kamerák amik ezeket felügyeli
-
jó az ha van benne kakaó én is ezt vallom
nekem a 180 paci elég lesz
a 6 literes fogyasztással
ha száguldozni akarok akkor ott lesz az alfa159-es
jaj majd elfelejtettem az alkuval kapcsolatban,egy dologban engedtek volna
mivel nem lehet bele választani a tolató kamerát,és a kitekintő kamerát 650.000 forint helyett megkaptam volna 390.000 ért
na ne vicceljünk kérem,ezt én is belerakom kb 60.000 ért így nem éltem vele
vicc!!!!
-
-
-
-
pedig egy új autónál ami egyébként is túl van árazva, prémium kategória ide vagy oda kell,hogy legyen mozgástér
az új XC90 gyönyörű tényleg
bárcsak lenne ennyi pénz a világon egy autóra
-
-
válasz
FeRRaR1 #4221 üzenetére
Totalcar-nál pont Bazsó Gábornak van Alfa159-ese
szerintem nem vette volna meg ha szar
[link]
ő aztán kipróbált már pár darab autót mégis a 159-es mellett döntött
a régi alfák tényleg szarok,ezt egyáltalán nem vitatom,de ezt nagyon eltalálták,és mivel hatalmas a verseny ezért oda kell tenniük magukat a jövőben is
Volvo-nál az eltúlzott árakkal egyáltalán nem vagyok megbékélve!!!
FeRRaR1
Székesfehérvári Ivanicsnál voltam nem engednek egy fillért sem
-
-
-
szerintem a D4 181 LE 400NM nyomatékkal bőven elég legalább is szerintem
de hallgatom az ellenérveket is
már kinőttem a száguldozós bohém korszakomból,már nem tartozom az örültek,felelőtlen táborába,mondjuk ez sosem volt az én világom!
Ha rendben van az az S60-as nincsen agyontörve akkor megéri az árát szerintem
-
na és a Sebességfüggő szervokormánynak (Servotronic; 3 fokozatú) van értelme?
-
tudom már kérdeztem,de nem győzött meg a válasz,abban a tekintetben,hogy megéri belerendelni az Aktív futómű (FOUR-C) három állással az autóba,mert ebben az árban amennyibe kerül már 19"-os kerekekkel kapnám az autót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest