Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szia,
pont a pesti dugók miatt akarok automatát, egyrészt. Az automatához hozzászoktam a saját touaregem automata, remekül lehet pusztán a gázpedállal váltogatni. Egyébként T5-öt nem is szeretnék, egyébként is vétek azt automatával venni, én dízeles vagyok, D5 a nyerő szerintem. 9 literből megáll és öt henger
A kéziváltó izgalmasabb, sportosabb, fürgébb, de én úgy érzem, kinőttem ebből. Valamin az automata váltó szabadságát nem pótolja semmi, az autó egy kézzel és egy lábbal teljes értékűen vezethető, szemben a kézi váltó két kéz-két láb kombinációval, sokkal kevésbé fárasztó is a vezetés, és olykor előfordul, hogy 1200-1400 kilométert kell egy nap alatt lehúznom, ahol nem mindegy. Való igaz, egy automata mindig lustább, egyetlen kivétel a DSG. Viszont embere válogatja, nekem például most ez a kompromisszum teljesen megfelel.
Más: youtube-on láttam egy srác videóját, nagyon vagánykodott az S60 R-jével, ő volt a nagy májer. Gyorsulásos belső snitt is volt, és láttam, hogy elinduláskor nem tépi a kormányt (vezettem R-t, bizony az tépi), és nagyonpontosan mozog váltáskor a fordulatszámmérő, mire rájöttem a gondra: bazinagy D betű a fordulatszámmérő (asszem) aljában a digitális kijelzőn: automata volt a drágám, és nem volt sportfokozatban.
Összegezve: a srác (amerikia, mi más) megvesz egy S60 R-t automata váltóval, és úgy mér gyorsulást, hogy nem a sportfokozatot választja. Hát, jó dolog az automata, de azért mindennek van egy határa szerintem...
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- ASUS routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest