Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
H_András
tag
válasz
ferkoboy #2104 üzenetére
Engem érdekelne az ajánlás, aktuálissá vált nálam is új szemúveg készíttetése. Utoljára öt éve voltam, kettő teljesen egyformát csináltattam akkor, pár napja egy szerencsétlen mozdulat folytán elpattant a fém keret a másodikon is (az első két éve szenderült jobblétre). Ofotértes volt, bementem most, teljesen elzárkóztak mindennemű segítségtől a sérült keret javítását illetően, természetesen nagyon készségesek lettek volna ha új szemüveget készíttetek, de nagyon nem tetszett a hozzáállásuk. Egy idős úr megforrasztotta nekem a keretet, de nem ugyanaz, úgyhogy eldöntöttem, kell az új szemüveg. Neten átfutottam nagyjából milyen lehetőségeim vannak, de mások tapasztalataira szívesen hagyatkozom
sima egyszerű kis távollátó vaksi vagyok, 2.5-ös mindkét szemem, általános napi használatra kell majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest