Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
goccer
aktív tag
Sziasztok, a szezonban eléggé leamortizálódott a felszerelésünk, első sorban sícipőket kéne cserélni. A gondom az hogy nem igazán tudom, hogy hol lenne érdemes körülnézni. Decathlon, Intersport és hasonló áruházak kinálata eléggé vicc kategória adott szegmenesben jó ha egy modell elérhető általában. Pesti szakboltok talán egy fokkal jobbak, de azokat meg eléggé túlárazottnak érzem. Nem tudom van-e valami tippetek, arra is gondoltam hogy Pandorfba kiugrani szezon végén körbenézni. Nézett már valaki ott sí cuccot esetleg?
-
goccer
aktív tag
válasz DrDobos #1092 üzenetére
Tavaly voltunk, nem rossz de semmi extra. Ami pozitív, hogy vannak jó hosszú lendületes pályák, viszont az össz km kicsit csalóka. Viszonylag soknak tűnik, de van egy csomó párhuzamos tökugyanolyan pálya egymás mellett. Azért egy 4-5 napot így is el lehet ott tölteni bőven.
-
goccer
aktív tag
A lécemet használtan vettem, az tök megérte szerintem, de cipőből jobban örülnék egy újnak. Pont most számolgattam, hogy mióta lehet meg a mostani cipőm, de több mint 15 szezon benne van az biztos. Szóval nálam jól, jobban bírják a cipők mint a lécek, úgyhogy akkor legyen már null km-es, ha veszek. Lehet megnézzük a fent említett Tormát, elég nagy kínálatuk van úgy látom, hátha lesz valami jó áron
Nem nagyon figyeltem egyébként korábban, de ősszel, szezon elején nem szoktak akcióban lenni a "tavalyi modellek"? Vagy érdemes inkább a tavaszi kiárusításkor lecsapni?
-
goccer
aktív tag
Melyik oldalon vagytok? Vagy mindkettő? Én imádtam ezeket a nagy francia terepeket, de sajna már jó pár éve csak Ausztriáig jutunk. Az utolsó francia élmény az pont egy januári La Plagne volt, emlékszem akkor is sokat havazott, viszont aztán hatalmasakat lehetett szűzhavazni, csomó fasza free ride zóna van. Adtam a csomó zenés bulis hüttét is, bár abban a kategóriában nekem Les2Alpes - Le Pano a csúcs
Idén nekünk is Kaprun lesz csak egy hosszú hétvégére március elején.
-
goccer
aktív tag
válasz zapikanka #1194 üzenetére
Próba nélkül ez bármelyik bakancsra igaz, nem csak a használtra. Menj el egy szakboltba és majd segítenek. Próbálj fel 5-6 cipőt, szerintem kezdőként nincs jobb opciód nem érdemes ezen többet pörögni. Max ha találsz egy kényelmes típust de túl drága, akkor még meg lehet próbálni egy használtat találni belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest