Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
Mivel nagyon zavaró ha inditasz egy wifis fejlesztö modult aminek mindig uj ip cime van és keresgélsz melyik él a listában ez nagyon zavaró!

- Mac address/hostnév alapján támadsz
- fix ip-t állítasz be neki akár a routerben, vagy dhcp poolon kívül az eszközben
- leveszed a lease time-ot 5 percre, 15 percre, 1 órára, 5 órára, ami kényelmes.Ha egy eszköz megkap egy ip-t egy hétre, akkor egy hétig az az övé. Ha soha többé nem látja a hálózatot, ha szabályosan jelentkezik le róla, akkor is.
-
asdf_
veterán
Sajna előjött még egy probléma, van egy vezetékes+IP telefon kombó, az ip telefon része random időközönként elhasal, hogy registration failed, így nem lehet ip-n kifele telefonálni olcsóért. Ip telefon újraindítása, profil deaktiválása majd aktiválása sem mindig hozza vissza élóbe a sip vonalat. Halálbiztos, hogy az új routerhez kötődik, mert azóta jelentkezik csak, kb. tíz éve van használatban a telefon, soha nem volt meg ilyen problémám vele, a készülék vásárlásakor, elbénázott profilbeállításkor láttam utoljára ezt a hibaüzenetet.
Fura viszont, hogy ugyenezen router wifijén lógó mobiltelefonon levő IP telefon kliensen viszont működik. -
asdf_
veterán
Routerhalál miatt newbie vagyok Openwrt fronton. Egy fóliás, már unsupported Dlink (16/128) volt hirtelen kéznél, feltoltam rá az aktuális verziót.
Két gondom van, egyrészt random reboot, napi 1-2 darab (ez most nem érdekel egyelőre), a másik, hogy melóhely (win server) irányába sima pptp vpn nem működik (keresővel a topic-ban ennek meg hiába mentem neki, mert mindenki befele akar VPN-ezni, én meg ki). Addig eljut, hogy felhasználói adatok ellenőrzése, majd homokóra és hibaüzenet. Elmentett beállítás, csak duplaklikk és működnie kell(ene). Ha a notebook mobilnet hotspotról kap netet, működik is, csak az openwrts router wifijéről nem. A routeren sima default konfig, egy vendéghálózatot csináltam, azon kívül nem nyúltam bele. Esetleg az IPV6 kavarhat be? Úgy rémlik, a régi vízözön előtti routeremmel nem kaptam az ISP-től IPV6-os címet, mert az buta volt hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Androidos tablet topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tesla topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest