- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
xabolcs #17279 üzenetére
"En pont hogy attertem WDS-rol Meshre. Leginkabb azert, mert modernebb."
Lehet, hogy modernebb, de pld az én esetemben nem működött."Ha OpenWrt vannak az eszkozokon, akkor szerintem mindegy, hogy kulonbozoek vagy sem."
Ezek szerint mégsem, de ezt Te magad cáfolod meg ezzel: "a 2.4 GHz-en gyenge volt nekem a Mesh atviteli sebessege (sztem itt az eszkoz volt a hunyo)"
És ezzel: "az AX3200-as nem szerette a 2.4 GHz-n a Mesh-t: ahogy korabban is irtam, szetbombazta"
Miért bombázta szét? 2 db ugyanolyan AX3200-as volt beállítva Mesh point-nak, vagy két különböző eszköz?"En torekszek arra, hogy egy radion csak egy AP legyen."
Erről még rajtad kívül nem olvastam sehol és úgy gondolom, hogy elég
zsebbe nyúlós mulatság, ha nem 3000-Ft-os routereket használsz. ( Pl. a TL-WR1043ND)"a ket savos eszkozokon az egyik sav (mindegy hogy 2.4 GHz vagy 5 GHz) viszi a Mesh-t, masik sav adja a wifit."
Ezt én laikusként a mérési eredményem alapján másképp látom, mivel a két sávnak teljesen más a Link sebessége. Tehát, ha 2,4-en csatlakoztatod Mesh-ként az eszközöket, majd a 2. eszközön, wifin 5Ghz-en továbbítod, akkor egy NAS-ról stream-elt 4K film érdekesen fog kinézni, de lehet, hogy én tévedek valahol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest