Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Mcrazy

őstag

válasz xabolcs #17279 üzenetére

"En pont hogy attertem WDS-rol Meshre. Leginkabb azert, mert modernebb."
    Lehet, hogy modernebb, de pld az én esetemben nem működött.

"Ha OpenWrt vannak az eszkozokon, akkor szerintem mindegy, hogy kulonbozoek vagy sem."

Ezek szerint mégsem, de ezt Te magad cáfolod meg ezzel: "a 2.4 GHz-en gyenge volt nekem a Mesh atviteli sebessege (sztem itt az eszkoz volt a hunyo)"
    És ezzel: "az AX3200-as nem szerette a 2.4 GHz-n a Mesh-t: ahogy korabban is irtam, szetbombazta"
    Miért bombázta szét? 2 db ugyanolyan AX3200-as volt beállítva Mesh point-nak, vagy két különböző eszköz?

"En torekszek arra, hogy egy radion csak egy AP legyen."
    Erről még rajtad kívül nem olvastam sehol és úgy gondolom, hogy elég
    zsebbe nyúlós mulatság, ha nem 3000-Ft-os routereket használsz. ( Pl. a TL-WR1043ND)

"a ket savos eszkozokon az egyik sav (mindegy hogy 2.4 GHz vagy 5 GHz) viszi a Mesh-t, masik sav adja a wifit."
    Ezt én laikusként a mérési eredményem alapján másképp látom, mivel a két sávnak teljesen más a Link sebessége. Tehát, ha 2,4-en csatlakoztatod Mesh-ként az eszközöket, majd a 2. eszközön, wifin 5Ghz-en továbbítod, akkor egy NAS-ról stream-elt 4K film érdekesen fog kinézni, de lehet, hogy én tévedek valahol.

Új hozzászólás Aktív témák