Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
.................
> nem bírtam csoportosan átnevezni file-okat
find ./ -name *.mp3 -exec mv {} hinnye_{}.MP3 \;
.....................
azért ez elég szép, ha egy átlagos user akarja végrehajtani. Minden hajszála más-más irányba állna.
amúgy a *.mp3 azért nem működik, mert a * része lehet a file name-nak. És itt a bukta. Nekem OS X alatt, amikor kimentem a consol-ba, nem fogadta el a * -ot jokernek.
.................
> COMMANDER -szerűség
mc (midnight commander), xfolders, ...
.....................
a mc karakteres, egy sima user megint levágja a tegyük összes hajszálunkat a szálrózsa miden irányába ...
az xfolders (azt hiszem azt sikeült letöltenem nekem is) szintén nem tud csoportosan átnevezni. Bocs ha tévedek....
kijelöltem 30 file-t, Rename .... erre megáll az első file name-n, a edit üzzemód, és írjam én át kézzel .... nem láttak ezek még NC-t?
Na, erre mondom én azt, hogy hülyének nézik az user-t ..... szerintem, nekem ez jön le egy MAC-ból .... amúgy a Power PC-k szerintem nagyon jó gépek. Már 97 óta nagy tisztelőjül vagyok, csak hát a kompatibiliátás egy sima PC-vel ugye nincs meg.
hozzáteszem: nagyon keveset foglalkoztam MAC-el,
.................
> házi nyagyon felületes, felhasználásra
Megkíváncsiultam. Mi a nem felületes felhasználás?
.....................
szerintem a PC szoftver bázishoz képest elenyészően kevés program, web-oldal, warez oldal, hacker, honosítás foglalkozik a MAC-ekel (és persze vírus is). Nem tudm ez az arány - mondjuk - az USA-ban mekkora (gondolom ott jóval több a MAC felhasználóü), de Magyarországon szerintem 1 MAC-re minimum 50-100-500 PC jut, ha nem több.
A G5-ös meg nevetséges. Olyan házban van, hogy IHAJ, erre van benne egy 5.25-ös IDE egység. RACK, vagy +1 5,25-ös IDE? Komolytalan. Ez még a sima házi USER-nek sem elegendő.
Amőgy a MAC nagyon jó mint hardware-software.
De én egy percig nem bírnám használni.
Inkáb fagy, akad, recseg, ropog PC -
lesaux
veterán
Most meg már programozóknak szánják a Macet? Nem értem, miért nem lehetett Alt-Tab vagy Alma-Tab, mint a Windows alatt, és tök mindegy, hogy ugyanolyan programok között vált vagy nem.
Az Apple-í-t megnézem holnap, köszi.
De ha már így összejöttünk, és látom (a szöveg tördeléséről), hogy Te is Macintoshról írsz, hogy van Mac alatt a ping -a, illetve a tracert parancs?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hardcore café
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Új Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 5060 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- Új Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 5060 Ti 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RX 7800 XT 16Gb/32Gb DDR5 6000Mhz/1Tb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RX 7900 XT 20Gb/32Gb DDR5 6000Mhz/1Tb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- Ryzen PC 9800X3D - RTX 5070 TI - B850 TUF - 32GB DDR5 - 1 TB M.2 SSD - 360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest