Hirdetés
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
esteban
senior tag
Igen, egy iBook-rol. De hogy jon ide az IE? ... azt tudom, hogy van telepitve erdetileg a gepen, de
meg sosem hasznaltam - na jo egyszer elinditottam, hogy milyen.
Safari-t hasznalok, mert az a leggyorsabb es FireFoxot ... ha olyan kedvem van.
Az hogy a weboldalak fejlesztoi az IE-re programoznak es nem a szabvanynak megfeleloen, az
hagy' ne az en problemam legyen
... ja es kepernyok kozott Safarin belul a TAB-okra kattintva valasztok, ha pedig mas alkalmazast
szeretnek nezni, akkor megnyomom a gorgot, mire az asztalra kirajzolja az osszes ablakot
lekicsinyitve. Ez utan ra tudok bokni, hogy melyik kell.
Az hogy kinek milyen OS/gep kell dontse el mindenki. En nalam is fenn volt a lehetosege, hogy
PC-t veszek (IBM T41) de nem azt vettem, es nem bantam meg. Leirom ide, hogy en mire
hasznalom, hatha segit:
1., Munka: Mail (levelezes), GPG (titkositas), OpenOffice (irodai alkalmazas), iPhoto (kepek
rendezese, Spec program ami web alapu. [ezek mind mentek XP alatt is gond nelkul, itt csak
engem az bosszantott, hogy tobb alkalmazas megnyitasa eseten mar keveske volt az 512MB RAM
az Xp-nek]
2., Munka 2: szinkronizalas BT keresztul Ericsson telefonnal, itt alapbol tudta az OS, csak
parositani kellett a keszulekeket. Szinkron PDA-val ... ez majd kiderul, mert most fogok majd uj
PDA-t venni.
3., Szorakozas: Zenehallgatas, (most tettem fel egy programot, mellyel a T68i-m mint taviranyito
mukodik ... kiraly/
4., Szorakozas2: weboldal keszites, itt a GIMP, Macromedia Dreamweaver, MM Fireworks jatszik.
5., Egyeb: bongeszeshez: Safarit es Firefoxot hasznalok. Van egy telepitett X11-is, Linuxos
emberkek tudjak mit jelent. Van fenn egy virus kereso, FTP kezelo, Skype, autobackup, MPlayer.
Windozos halozatokra soha nem volt problemam felcsatlakozni, GPRS is megy ...
... hirtelen ennyi jutott, az eszembe. Ha valami erdekel konkretam meg tudom nezni ... szivesen
segitek.
ps.; azt en is tapasztaltam, hogy sok sznob van aki elvakultan mac-es. Lasd valamelyik fenti par
hozzaszolasban kitargyalt temat... olyanokkal nem kell foglalkozni.
... Belaim
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Garry84: Sumák aprós?
- Fegyencedzés - calisthenics - street-workout
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- 4K Gamer PC Ryzen 9 5900X/RX 6900 XT 16Gb/32Gb DDR4/1Tb NVME M2 SSD/850W Bronz 6hó Gar
- Lenovo ideacentre Gaming 5 Limited
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest