Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
+1.
Szüleimnek egy AOC U27P2 4K 27 colos monitor lett az M2 Mac Minihez. 1440p-re van állítva a skálázás, ettől még ugye a monitor 4K jelet kap HDMI-n, de normális méretű minden. Tűéles és gyönyörű képe van, a karakterek is jól jelennek meg, öröm rajta olvasni.
Pedig ez a monitor így 163 PPI körül van, szóval az ilyen ajánlások, hogy retina 220 PPI vagy a fele körül legyen szerintem már rég idejét múltak. Lehet régebbi macOS verziókkal nagyobb volt a jelentősége, nem tudom, én csak a gyakorlat alapján nyilatkozom.Engem ami inkább jobban zavar, hogy HDMI-re állított hangkimenet esetén miért nem lehet hangerőt állítani macOS-en? Ki van szürkülve a hangerősáv, csak a monitoron lehet állítani. Windowsnál ez megoldott. Ha DisplayPorttal kötöm rá a monitort, akkor sem működik?
-
Inkabb probalja ki, mert en probaltam 27"-es 4k monitoron 1440p@2x felbontast hasznalni, de lehetetlen. Xcode/Sublime Text eseten kb olvashatatlanul zavaroak a betuk. Ha ugy jon ki a matek, leirva egymas melle 2db egyforma betut, nem egyforma lesz a kep, mert nem jon ki a grid. Egy ilyen kombonal ezerszer jobban haszalhato egy sima 1440p, nem retina monitor 27" meretben, mert ott legalabb nem akarsz kiugrani az 50. emeletrol, ha ketto darab kis "L" betu nem egyforman nez ki. A vilag legrosszabb dolga szerintem, ez a nem normalis skalazas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- World of Warships
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Renault, Dacia topik
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Mobil flották
- 2026 - Íme a 18. héten megjelenő játékok listája
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- HomeAssistant, szerver, böngészés: 3,4 GHz Pentium 6500Y, 8 / 128 GB és egyéb konfigurációk
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek összeállítása, alkatrészek + HomeAssistant
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA!
- mini pc/ WIN11/ i5 12600T/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ WiFi/ BT/ 1 év garancia, számla
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Eladó egy Pixel 7 a Dobozzal tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
TigerCat