Hirdetés
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Én tök alap dolgokra használom a Minit, arra tökéletesen elég lenne egy alap Windows-os gép is. De annyi hülyesége volt már a Windows-nak, amitől kitértem a hitemből hogy visszatértem a Mac-re és azóta nyugodtabb az életem. Egyszerűen csak működik, mindezt rohadt gyorsan és csendesen. Utóbbi szempont Nálam az elmúlt egy-két évben lett fontosabb, mivel a munkahelyemen kb egész nap zörögnek a hűtők. Legalább otthon legyen már nyugi.
Magát a rendszert még tanulom, sok mindent nem tudok még, de szépen lassan kiismerem ennek a rendszernek is a hülyeségeit. Mert ugye ennek is megvannak a rigolyái, de összességében számomra még így is sokkal kényelmesebb a használata, mint a MS rendszerének. Ettől függetlenül nem vetem meg a MS cuccait sem, OneDrive, Office stb, de magát az OS-t parkolópályára tettem. 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Asztali PC v5 , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Intel Core i9-9900K, Gigabyte Z390 AORUS Master, Noctua NH-D15
- Lenvoo M70q / M90q Micro - Mini PC - Core i5 10400T / 10500T- 16GB DDR4 256GB NVMe SSD - több db
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F Gamer MAX PC 10X4.0GHz 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB DDR6 600W 2ÉV GAR!
- Dell Optiplex 3080 micro, i3-10105T (4 mag, 8 szál), 8GB RAM, 256GB SSD, Bővíthető
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Magát a rendszert még tanulom, sok mindent nem tudok még, de szépen lassan kiismerem ennek a rendszernek is a hülyeségeit. Mert ugye ennek is megvannak a rigolyái, de összességében számomra még így is sokkal kényelmesebb a használata, mint a MS rendszerének. Ettől függetlenül nem vetem meg a MS cuccait sem, OneDrive, Office stb, de magát az OS-t parkolópályára tettem. 
TigerCat