- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- R.I.P. Aláírások
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke farmerzsebe
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBMC
addikt
sziasztok!
nem tudom emlekeztek e a korabbi uzenetvaltasokra, kulso hdd wd mypassport ultra 1tb. a meghajto csatlakozott mindig rendszeresen de neha eldobalta a rajta levo adatokat tehat nem lattam rajta csak epp par filet vagy konyvtarat, mindaddig amig ujra nem inditottam a gepet. ez ugye ntfs volt tuxera kezelte le.
formaztam exfatra az ajanlasok es a netes olvasgatasok utan. mindeddig tokeletesen mukodott, mig ma a melo vegen egy hosszabb altatas utan kerestem volna fileokat rajta es egyszercsak eltunt minden.
itt van kb 10 mappam ebbol 1db latszodott es azon belul szinten semmi:
levalasztani probaltam, hogy ujracsatlakoztassam, a fenenek sem akarta kiadni:
hiaba kenyszeritettem.
ezt kovetoen kihuztam, majd ujracsatlakoztattam, nem tortent semmi. ujrainditottam majd ujracsatlakoztattam.
a meghajto egyik particiojat ami mac os formazott gond nelkul csatlakoztatta a masikat semmi szin alatt nem akarta.lemezkezeloben is neztem, es a TBMC exfat particio szurke volt, mintha lathatatlan lett volna, csak torolni engedi most is. nem tudok vele mit kezdeni. futattam a gyari wd utility teszteket mind hibatlanul zarult, sikeresen.
egyik mac gepen sem tudom felcsatlakoztatni: 5k imac, 13rmbpro, 15rmbpro amiket probaltam. virtual win el sem engedte.
atugrottam egyik ismerosomhoz ahol egy sony vaiohoz csatlakoztattam fel win 8.1 mellett, a mac os particiot termeszetesen nem ismerte fel, de az exfat particiot gond nelkul, ugyhogy gyorsan le is mentegettunk mindent egy masik backup meghajtomra, mert a fel eletem ezen a kicseszett kulso vinyon van.
valakinek otlet mi a fenetol lehet ez az egesz? mit tegyek?
garival ily esetben tudok elni? vagy mitevo legyek? mert mar az oruletbe kerget, hogy 1-2 hetig OK utana minden szar... es csak OSX alatt. win alatt tokeletesnek bizonyul (marmint win es hardveren)
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- eBay
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Milyen routert?
- SCUF Valor Pro kontroller teszt
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- További aktív témák...
- Új 2K Gamer PC Intel i9-12900F/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)
- Olcsó PC , i5 6400 , 1050 Ti , 16GB DDR4 , 120GB SSD , 500GB HDD
- Új 4K Gamer PC Intel i9-12900F/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)
- AMD Konfig - MSI X470, Ryzen 7 3800x, Vega 56, 32 GB RAM, 512 GB SSD
- Lenovo P500 - 1650 v3 6 mag/12 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar