- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fryskitt #15831 üzenetére
Nos közben ahogyan Fr3eWar is írta, úgy kell csinálni. Addíg "soványítottam" a rendszert, amíg kevesebb lett a mérete, mint az SSD tárhelye. Csak azt nem értem, és emiatt kínlódtam, hogy MIÉRT szürke az a nyűves pipálgatós lista, ahol én határozom meg, hogy mit vigyen és mit nem.
Egyébként, ha ez a malőr nem lett volna, pofon egyszerű az egész. Egy az egyben azt a rendszert kaptam vissza, amit a HDD-n hagytam.
Most már csak azt kell kitalálnom, hogy miképpen tudom a képek, dokumentumok. stb. alapértelmezett könyvtárakat áttenni. a HDD-re. Remélem kapok valami segítséget ebben. Azt tudnotok kell, hogy eléggé új user vagyok OSX-ben, kb. 2 hónapos. Így nekem nem minden egyértelmű még.Ja.. még annyit, hogy a minire dugott WD mybook vinyót, ami TM-nek volt beállítva, fel sem ajánlotta a költözéskor. A NAS-t viszont látta. Így a TM-et áttettem a NAS-ra, és így már be tudtam tallózni neki. Tehát aki belekezd egy ilyenbe, előtte tesztelje le, hogy honnan tudja elérni a biztonsági mentését.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Formula-1
- Bestbuy játékok
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Küszöbön az androidos PC-k
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lucky Miner, Bitcoin Miner, LV07, 1TH/S, 25W fogyasztással, Win 3.125 BTC Bitcoin Crypto Solo Miner
- Gamer márkás erős kezdő alapgép - HP OMEN by HP Obelisk Desktop 875
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest