- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
koma106
senior tag
Sziasztok!
Ha iPhone-t vagy képekkel teli SD kártyát csatlakoztatok akkor automaikusan elindul az iphoto. Hol tudom ezt kikapcsolni? (Yosemite)
Köszi.
-
koma106
senior tag
-
koma106
senior tag
válasz
Totheground #18809 üzenetére
Ez sajna restore alatt nem mukodik, de egyora utan magatol kikapcsolt...
-
koma106
senior tag
Sziasztok! iMac-en teljes rendszervisszaállítást végzek time machine-rol, hatralevo idonek 8 orat ir. Ki lehet valahogy kapcsolni addig a kepernyot, mert most full fenyeron vilagit?
-
koma106
senior tag
Apple TV használókat kérdezném, hogy ha iPhone-ról a "Fotók"-ból egy videót játszok le, akko van e lehetőség a hangerő szabályozására? (Azért kérdezem, mert Airserver-en van X-Mirage-on nem találtam hangerőszabályozást és így nem adnék érte 15 dolcsit).
-
koma106
senior tag
válasz
blakey #18411 üzenetére
Csupán a tapasztalataimat szerettem volna megosztani és az alapján javasolni a gyári adapter használatát. Mint már írtam az én gépemmel nem működött az ebay-es mini display port to hdmi kábel. A Wiretek mini display port to DVI pedig egy idő után szintén bemondta az unalmast. Miután a csere (Wiretek) kábel sem működött vettem egy gyári Apple-t.
A fentiek alapján arra gyanakodtam, hogy az Apple nem akarja, hogy olcsó utángyártott kábeleket/adaptereket használjak, hanem vegyem meg a túlárazott Apple vagy a cég által engedélyezett egyéb drága gyártó kábeleit (pl. Belkin).
A gyanút megerősítette bennem ez a hír.Sajnos nincs lehetőségem (és kedvem sem) tovább tesztelgetni és ezen a ponton be is fejezném ezt a beszélgetést. Máskor nem írom a tapasztalataimat, nehogy valakit megtévesszek vagy félrevezessek.
-
koma106
senior tag
Csak a tapasztalatommal tudom alátámasztani és az interneten olvasható "összeesküvés elméletek" alapján az Apple kábelekben és adatperekben van egy authentication chip, ami a gyári kiegészítő azonosítására és használatának engedélyezésére szolgál.
Nem akarok jobban belemenni, mivel már megvettem az apple adaptert...ezzel működik.
Ha valakinek kell a régi adapterem, akkor szívesen átadom, én már nem tudom használni.
Van egy Wiretek mini displayport to DVI adapterem és egy ebayről rendelt minidisplay port to hdmi kábelem. Egyik sem működik a gépemmel. -
koma106
senior tag
válasz
koma106 #18064 üzenetére
Ha valaki a jövőben mini displayport to dvi adaptert szeretne venni, annak javaslom a gyári adapter vásárlását. Drága, de legalább gond nélkül működik. (Az utángyártott (WIRETEK) adaptereme több év használat után hirtelen nem működött tovább, kipróbáltam egy másikat, azzal sem ment, aztán megvettem a gyárit és az szépen dolgozik. Valószínűleg tiltotta kedvenc apple-lünk a nem gyári kábelt
)
-
koma106
senior tag
válasz
Ragnar95 #18173 üzenetére
Lightroom használóként én nem használom az iPhoto-t, csak a photostream érdekelne belőle. Nagyon várom az elvileg jövőre megjelenő OSX Photos funkciót, de addig is szeretném egyszerűen, a finderből elérni az iphone-nal készült képeimet. A kérdést azért tettem fel, mert Mavericks alatt nem akar rendesen működni a linkelt leírás. A /Library/Application Support/iLifeAssetManagement/assets/sub könyvtáron belüli mappákban nem tudok a finderrel képekre rákeresni (és így smart foldert létrehozni). Mavericks előtti verziókon állítólag gond nélkül ment.
-
koma106
senior tag
"Használja" valaki az iCloud PhotoStream-et a Finder oldalsávjában (Mavericks alatt)?
http://www.webtechgadgetry.com/2013/12/mac-osx-tip-add-icloud-photo-stream-finder-sidebar/
-
koma106
senior tag
válasz
Barett 50cal #18164 üzenetére
Miért nem használod vezeték nélkül?
-
koma106
senior tag
válasz
koma106 #18064 üzenetére
Nem működik a kábeles összeköttetés az iMac és az LCD TV között. Szeretném kizárni a szoftveres hibát és TM-ből visszaállítanék egy korábbi rendszerállapotot. Kérdésem:
- Hogyan tudom ezt megtenni (boot menüt kell előcsalogatni és ott kiválaszthatok dátum alapján pl. egy kb. két héttel ezelőtti állapotot)?
- Ha sikerül visszaállítanom egy korábbi rendszert, de ott sem működik a kábel, akkor utána vissza tudom állítani a legutolsó TM mentést (nem szeretnék adatvesztést, pl. a két nappel ezelőtti iMovie videókat). -
koma106
senior tag
Sziasztok!
Használ valaki WD TV Live eszközt, OSX 10.9 alatt? Szeretnék egy olyan eszközt, amivel streamelem az iMac-ről a filmeket, sorozatokat a TV képernyőre, de attól félek, hogy Mavericks alatt a WD nem lesz kompatibilis.
Esetleg egyéb ötlet filmek, sorozatok vezeték nélküli TV-re juttatásra? (Apple TV, Chromecast)
Esetleg Apple TV és Plex? -
koma106
senior tag
iMac 2011 mid - Mini Displayport to DVI - DVI HDMI kábellel kötöm össze az LCD TV-vel. Évek óta így nézem a filmeket, soha semmi gond nem volt. Tegnap egy napra kikapcsoltam a gépet és ma nincs kapcsolat a kábelen keresztül. Az iMac nem érzékeli a TV-t. A rendszer nem frissített semmit és én sem telepítettem. Mi lehet a gond? Meghalt a diplay port kábel? vagy az iMac thunderbolt portja?
-
koma106
senior tag
válasz
kelzsoca #15893 üzenetére
Az újabb modell Ft-ban számolva várhatóan drágább lesz és csak szerencsével lehet majd kifogni a kifutó szériát, pláne leárazva (jellemzően a demó darabokat szokták olcsóbban kiszórni).
Ha szükséged van a gépre akkor vedd meg, nem lehet tudni, hogy mikor lesz frissítés. -
koma106
senior tag
Kb mennyi helyet kell foglalnia egy Mavericks-nek, Appok nélkül?
iMac HDD-n szeretnék rendet rakni, fogy a hely. 500Gb-os a HDD és kb 100Gb-ot nem látom mi visz el. Ennyit foglalhat a mavericks app-ok nélkül?
A rendszervinyón:
App-ok (20Gb)
zenék (30Gb)
iMovie/FCPX saját filmek (180Gb)
RAW fényképek (170Gb)
és nehány személyes dokumentum (3-4Gb)
Mavericks (?Gb)
(Time Machine külön külső HDD-n) -
koma106
senior tag
Még egy érdekes kérdésem van: iWork-ből van most a gépen régi és új, azt értem is, hogy miért, de az iLife elég zavarosan frissült (hagytam az App Store-t frissíteni magától és ezt tette):
Garageband-ből kettő van (régi és új), - miért?
iMovie-ból kettő van, - miért?
iPhoto-ból csak egy új van (sok újdonságot nem találtam belőle, de pl. az ikon új1. Másnál is így van?
2. A régi csak egyszerűen töröljem? (Finder/Alkalmazások közül húzzam a kukába és kész?) -
koma106
senior tag
GarageBand-ben vannak olyan (fizetős) leckék, amelyek alapból itthon nem elérhetők. Van valami trükk amivel mégis meg lehetne oldani? (megvenném az US Store-ból is, ha valahogy rá tudnám venni a GarageBand-et, hogy ott keresse ... szóval át lehet valahol állítani az app store-t?)
-
koma106
senior tag
válasz
Lanash #15697 üzenetére
Az igényeid alapján én is egyértelműen a minire szavazok és ha apple boltban veszed, akkor nincs sok értelme várni a "jóárasításra". Az új gépek forintosítva általában drágábbak szoktak lenni (idén és tavaly is ez volt a tendencia), kifutóból meg kevés marad raktáron. Jóárasításra legtöbbször csak sokat futott demo vagy drága CTO gépek szoktak maradni.
Tipp: pénteken nézz körül, hátha bekerül a mini a Black Friday akcióba.
-
koma106
senior tag
iMac 2011 mid ML
Alvásból felébresztve a gépet a trackpad néha lefagy. Ilyenkor meg kell bontani a kapcsolatot, ami eltart kb. fél percig (addig strandlabdázig), majd újra csatlakoztatni. A BT billenytűzettel nincs ilyen problémám. Mi okozhatja? -
koma106
senior tag
válasz
(Darkwood) #15537 üzenetére
lépj ki a Chrome-ból
-
koma106
senior tag
válasz
Totheground #15482 üzenetére
inkább majd az iOS 8 és OSX 11 ...
szerintem az OSX 11-nek az új dizájnon és fantázianéven kívül ez lesz majd a lélegzetelállító "just work" "revolutionary" új képessége -
koma106
senior tag
válasz
madgie #15343 üzenetére
Köszi. iMac-nél alapvetően nem lehet kikapcsolni az iMac kijelzőjét, ha TV-re kötöd. XBMC és PLEX-nél be lehet állítani, hogy sötétítse el az iMac kijelzőjét (gyakorlatilag így sem kapcsol ki, csak full fekete színt mutat). Erre leszek majd kíváncsi 10.9 környezetben.
Várok még a frissítéssel, mert úgy olvasom van elég javítani való még a rendszeren. (azért ez régebben nem volt jellemző az Apple-re)
-
koma106
senior tag
…az olvasottak alapján azt hiszem én még várok a frissítéssel
-
-
koma106
senior tag
válasz
tomi5244 #15120 üzenetére
iMac (21.5-inch, Mid 2011) alap típus. és 365k körül volt az eredeti ára. Nem olcsó, bár szerintem ár-érték arányban még most is jobb, mint a az új típus (Late 2013) 430k-ért.
-
koma106
senior tag
válasz
BekkNekker #15096 üzenetére
Mostani konfig beárazáshoz ezt a topikot javaslom.
A leírt feladathoz sztem bármelyik mostani iMac megfelel, de ha használtat vennél, akkor 4 magos legyen. 8Gb RAM biztos kell, de elgondolkodnék a 16Gb-on.
A mostani 27 colos alapgép 600E Ft, sztem elég drága...
Én használtan vennék: egy megbízható iMac 27 (2011 mid) típust, 16Gb memóriával, SSD-vel és HDD-vel szerelve. Használt esetén azért vedd számításba, hogy a kijelző idővel porosodhat (az új típusoknál elvileg már nem). -
koma106
senior tag
válasz
Barett 50cal #14618 üzenetére
Inkább magyarításnak írnám, de tudtommal nincs. Maximum a helyesírás ellenőrzést tudod magyarra változtatni.
-
koma106
senior tag
válasz
t_vilmos #14616 üzenetére
iMac is "glossy" képernyős, tükör effekt itt is meglesz, bár engem ez nem zavar (úgy kell elhelyezni a gépet, hogy ne tükröződjön a kijelző). Nem vennék most iMac-et. Szerintem túlárazott és nagyon kompakt lett. Lehet, hogy szép, de összességében én visszalépésnek tartom az előző generációhoz képest. A Macbook-ok viszont piszok jók, de Neked nem arra van szükséged.
Szóval, ha nem létszükséglet az OSX (mondjuk Final Cut miatt), akkor ne válts iMac-re. -
koma106
senior tag
-
koma106
senior tag
A laptopod után az alapmodellek lassúnak fognak tűnni. Szerintem mindkettő alkalmas fullHD videóvágásra, de: jó ha tudod, hogy a 21"-os modellben semmit nem tudsz utólag bővíteni (memóriát sem) és az 5400rpm HDD is eléggé kiábrándító. Ha belefér a keretbe, akkor SSD-vel szerelt 27-est vegyél, memóriát meg majd tudsz utólag belepakolni otthon is.
-
koma106
senior tag
Sziasztok!
Adott egy USB HDD (2db partícióval), amiket leválasztok este, a gép altatása előtt. Szeretném, ha reggel az ébeszetéskor automatikusan felcsatolásra kerülnének. (Ne kelljen külön a lemezkezelőben felcsatolni).
Tudom ezt valahogy automatizálni? (Automatorban csak leválasztást találtam, de amúgy sem vagyok gyakorlott a használatában. Command line-ban probáltam "sctipt mount" parancsot használni, de nem sikerült). Tudna valaki segíteni?
-
koma106
senior tag
Visszakaptam az almáriumból az iMac-em. Garanciában "kiporolták", új kijelzőt is kapott. Hurrá!
Azt mondták kijelzőcsere után nem szokott porosodni, mert ez már egy módosított kijelző. Hát kíváncsi leszek -
koma106
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #14465 üzenetére
Az Apple oldalán pontról-pontra bemutatják a TM működését (benne a költöztetés lehetőségeit és módjait), de talán még a saját gépeden is megtalálod az útmutatót, magyar nyelven.
-
koma106
senior tag
válasz
Xmodule #14412 üzenetére
A helyedben én elvinném a gépet egy nem hivatalos szervizbe teljes átvizsgálásra, portalanítasra (gép, kijelző), újrapasztázásra és általános átvizsgálásra (kijelző, bekapcsológomb, hagszórók, ...) Elkérik az árát, de a gép majd meghálálja. Elég olcsón vetted, nem tartok kizártnak valami alaplapi vagy VGA problémát sem - de ne fessük az ördögöt a falra.
Használt kereskedésben vagy magánembertől vetted?
-
koma106
senior tag
Kb egy éve használok OSX-et, de még mindig érnek meglepetések. Pl. eddig nem sok mindenre használtam a Dashboard-ot.
Tudtátok, hogy erre is jó?Ti hogyan használjátok a Dashboard-ot?
-
koma106
senior tag
válasz
Barett 50cal #14364 üzenetére
Szerintem első körben a TV-n állítsd át a képarányt.
-
koma106
senior tag
válasz
Ragnar95 #14329 üzenetére
Reggelre meggyógyult, nem tudom miért csinálta este (vagy tíz alkalommal próbáltam).
USB HDD-t ha szoftveresen leválasztom, akkor tudom újra csatlakoztatni anélkül, hogy a kábelt ki/be kellene dugni? Van rá valamilyen szoftveres megoldás? (nem szeretném, ha a gép altatása közben is áram alatt lenne, akkor úgysem megy a TM)
-
koma106
senior tag
Vettem egy 2.5" külső HDD-t (WD My passport). Éppen beüzemeltem a Time Machine-t rá. Kb. felénél tart. Gondoltam holnap folytatom és elaltattam a gépet. Pár perc után meg akartam még valamit nézni ezért próbáltam felébreszetni, de BT eszközről nem engedte csak az iMac bekapcsoló gombbal. Engedélyezve van a BT eszközről történő felébresztés. Semmi máshoz nem nyúltam. Miért nem működik? Köze lehet ennek az USB HDD-hez, vagy az arra történő TM mentéshez? Vagy ez valami bug? Találkoztatok már ilyennel?
Bosszantó az is, hogy altatáskor leválasztj a BT eszközöket és miután felébrsztem várni kell amig újra csatlakoztatja a billentyűzetet. HRRR!
-
koma106
senior tag
válasz
joey04 #14258 üzenetére
Nem hiszem, hogy a közeljövőben változni fog a külső, a képernyő mérete meg pláne nem (majd valamikor jön inkább a retina felbontás). Amiért én nem vennék új 21.5 colost az az, hogy nem bővíthető (RAM sem!), és ami miatt nem vennék új 27 colost az az ára. 600k ért van benne egy 5400rpm HDD, és itt is csak a RAM bővíthető.
Ha nem kell az "extra power", akkor vagy vegyél használtan mondjuk egy 27 colos iMac-et (hibátlan 2010-es modellt kétmagos i5 procival, Radeon HD4850, 1TB 7200rpm láttam 300k körül) vagy mac minit.
-
koma106
senior tag
válasz
mezzanine81 #14247 üzenetére
Ha szükséged van rá, akkor ne várj, vegyél.
Általános tapasztalatom szerint nem megy lejjebb az ár. Kis hazánkban az újabb modell jellemzően nagyobb árcédulával jelenik meg, a "régi" modell meg hamar elfogy, nem szokott leárazás lenni (esetleg egy két bemutató darabot szórnak ki). -
koma106
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #14246 üzenetére
Köszi.
Csak azért gondoltam a partíciókra, hogy ne terjeszkedjen túl a TM., de ha esetleg ezt lehet szoftveresen szabályozni (beállítani a TM-et mondjuk maximum 600GB-ra), akkor nem kell felosztanom sem. -
koma106
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy külső vinyót a géphez (iMac 21.5 (2011 mid) alap modell).
1TB 2.5" 5400rpm USB 2.0 külső merevlemezre gondoltam, mert csendes és nem kell külső táp neki.
Kérdéseim:
1. Alkalmas lesz TimeMachine feladatok ellátására (500GB az iMac HDD) és mellette 300-400GB médiatartalom tárolására/seedelésére?
2. Time Machine-nak alapból annyi hely kell, mint a gép merevlemeze és azt a méretet fokozatosan tovább fogja "hízni"?
2. Fel kell osztanom a merevlemezt partíciókra vagy meg kell mondjam valahol a gépnek, hogy mennyi helyet használhat fel a TimeMachine feladatokra?Köszi
-
koma106
senior tag
Többen írják az ipad ellenérveként a gépelés nehézségét. Angolul (vagy ékezet nélkül) gépelni sztem nagyon jól lehet vele, de nekem egy rövid emil, vagy pár komment megírása (szép magyar nyelven) sem okoz nehézséget. Két oldalas, árvíztűrő tükörfúrógépről szóló disszertáció írásához azonban odaülök a géphez, vagy fogom a BT billentyűzetet, csatlakoztatom az ipad-hez és kiülök az erkélyre.
Filmeket, ha rákényszerülök, hogy ipad-on nézzem, akkor stream-elem, ha tudom TV-n nézni, akkor távvezérelem a lejátszót a pad-ről.
Apple TV-m nincs, de XBMC vagy Plex segítségével videókat (saját vagy online tartalmakat), fényképeket, zenéket ki tudom tolni az iMacre vagy TV-re. Az ipad-el TV-n keresztül böngészés valahogy nem igényem, de ha a TV-n akarok böngészni, akkor megint csak fogom a BT eszközöket (bill., trackpad) és megoldom velük.
Torrentet lehet távvezérelni másik gépről vagy tabletről (minden funkciója működik, beleértve az új torrent hozzáadást is) és ha akarod visszastream-eled a szerverről.
Cloud szolgáltatások segítségével testreszabom, hogy milyen tartalmak szinkronizáljanak, frissüljenek (ez pl. fényképeimnél jön nagyon jól).
Összességében a tablet remekül kiegészít egy asztali gépet (mindegy hogy Mac v. PC), nem kell feltétlenül JB.
-
koma106
senior tag
válasz
OgKush #14179 üzenetére
Kiváltani nem jó ötlet, kiegészíteni viszont remekül tudják egymást. OSX és iOS nagyon szépen dolgozik együtt, de azt hiszem erről itt nem kell meggyőzni senkit.
ipad2 (nem JB), iMac, TV kombóval én nagyon elégedett vagyok. Az írt igényeidet mind kielégíti.
ipad2 használtan nagyon jó áron kapható, a többi tabletben sztem csalódni fogsz, ez a tapasztalatom. -
koma106
senior tag
válasz
koma106 #13987 üzenetére
Azóta kaptam más ajánlatokat is, és jellemzően 15-20k körül van a munkadíj és beépítőkeret, így 120GB SSD-vel együtt kb 50k körül jön ki. Nem kevés...
Nem vagyok kétbalkezes, de ezt a szerelést inkább profira bízom.
Szeptemberben fogom csak megcsináltatni, addig él az apple warranty.SSD-re vélemény, javaslat, tapasztalat. (milyet vegyek)?
Rendszertelepítésre/költöztetésre is szeretnék kérni tuti receptet.Köszönöm.
-
koma106
senior tag
Sziasztok!
iMac 21.5 (2011 mid) gépembe lassan érik az SSD beépítés. Az optikai meghajtó helyére rakatnám be.
Egy MOM Park közelében lévő szerviztől kaptam ajánlatot, amely szerint 18k körül beépítenék (munkadíj és a beépítő keret ára), de ez az ár SSD-t és adatmentést/rendszertelepítést nem tartalmaz.Kérdéseim:
- Tapasztalataitok szerint ez reális ár-e?
- Ha telepítést nem kérnék, akkor azt utána el tudom-e végezni egyszerű halandóként, netes leírások alapján? (USB telepítő gyártás, OSX és appok és a Library az SSD-re, minden más a HDD-n)
- Tonymacx86 ajánlása szerint erre az SSD-re gondoltam: SDSSDX-120G-G25 Szerintetek ez jó választás?
- A kiszerelt suoperdrivehoz külső USB házat vennék. Van javaslatotok? -
koma106
senior tag
válasz
rootkiller #13661 üzenetére
Sztem ez nem gond.
-
koma106
senior tag
válasz
rootkiller #13653 üzenetére
-
koma106
senior tag
válasz
rootkiller #13645 üzenetére
Én csak ezt a módszert ismerem, de csak jövőre fogok nekiugrani (ha már lejárt a gari).
Bár lehet, hogy szervizben csináltatom meg és egyúttal leszigeteltetem a kijelzőt s, hogy többé ne porosodjon. -
koma106
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #13486 üzenetére
Én zsinórral kötöm össze az iMac-et és a TV-t, de nálam nem lehet kikapcsolni az iMac képernyőjét (annyit lehet tenni, hogy az imac képernyőjére fekete képet varázsolok). Úgy tudom, hogy a jelenlegi Apple-TV-re nem lehet direkt mkv-t küldeni (átkódolás nélkül)...én is gondolkodtam sokáig, de végül nem vettem meg a TV-t (előző generációt vettem volna, azt lehet "okosítani", de azt meg nem lehet kapni).
Egyébként XBMC-t használok, itt be tudom álltani, hogy amikor TV-re küdöm a képet, akkor sötétítse el az iMac képernyőjét. Egyébként ha fut az XBMC akkor pl. ipad-el simán működik az AirPlay, mintha Apple-TV lenne (pl. youtube videók, ipadon tárolt videók, képek, zenék lejátszása).
-
koma106
senior tag
iMac fejhallgató kimenetén úgy veszem észre egyre hangosabb az alapjaz. Akár fülhallgatót, akár külső hangfalrendszert kötök rá. Ti is tapasztaltok ilyet? Mit tehetek ellene?
-
-
koma106
senior tag
válasz
Barett 50cal #13308 üzenetére
-
koma106
senior tag
válasz
rootkiller #12508 üzenetére
megoldhato-e, hogy a rendszer es a telepitett programjaim az SSD-re kerulnek, a felhasznaloi konyvtaram pedig a HDD-re keruljon
Miért nem lenne megoldható? Állítólag fusion drive-nak megfellő működést is beállíthatsz. Nekem is ez a tervem, de majd csak jövőre.
-
koma106
senior tag
Sziasztok!
Safari kiegészítőt keresek, ami ízléses formában mutatja a google readerben gyűjtött rss feed-eket. Olyat, mint pl. chrome böngészőben a MagicCube Feed store.
Egy órája keresgélek...tud valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Y720 Cube kompakt gamer PC: i5 7400, 16GB RAM, GTX 1070, 512GB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Ryzen PC-5700X-RTX 3080-B550 AORUS-32GB DDR4-1 TB M.2 SSD-NOCTUA FAN+360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- DELL GY1TD PowerEdge R630/R730XD NVMe (U.2 SSD) PCIe Extender Controller Adapter + K9TVP Kábel
- GAMER PC! Intel i7-13700 / RX 7900 XT / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / B760 Tomahawk / 750w! BeszámítOK
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55