Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
MichaelSD
őstag
Adva van egy SUSE 9.2 és egy LinkSys router. Mindkettő DHCPre állítva. A másik gép megosztott partícióit látja, de a internetre nem akar kimenni.
A router setupja is elérhető, de kifelé már nem tudok pingelni.
Az érdekes , hogy a Fedora Core 3 és a Mandrake azonnal beidították az internetet (és a windoze alol is megy).
Mit tegyek, illetve milyen info kellene még?
Köszönöm -
MichaelSD
őstag
Felraktam egy Mandrake Official 10.1-et, de a hosszu o (mit osz) es u (urhajos) kockakent jelenik meg.
KDE CC-ben hozza adtam a magyar nyelvet (felraktam a KDE magyar tamogatast is). Mit kellene atallitani?
A Red Hat-ben volt egy hasonlo gond, es ott /etc/sysconfig/i18n-t kellett megvaltiztatni. A Mandrake alatt masnak tunik egy picit, ezert nem tudom hogy mit irjak at, ha egyaltalan ott a gond.
i18n tartalma:
SYSFONTACM=iso15
LANGUAGE=en_US:en
LC_ADDRESS=en_US
LC_COLLATE=en_US
LC_NAME=en_US
LC_NUMERIC=en_US
LC_MEASUREMENT=en_US
LC_TIME=en_US
LANG=en_US
LC_IDENTIFICATION=en_US
LC_MESSAGES=en_US
LC_CTYPE=en_US
LC_TELEPHONE=en_US
LC_MONETARY=en_US
LC_PAPER=en_US
SYSFONT=lat0-16
Otlet?
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Kuponkunyeráló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- LED világítás a lakásban
- Windows 11
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő