- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bence192
csendes tag
válasz
bence192
üzenetére
Illetve kb saccperkb 130 file-ról van szó, illeve terminálba a terminálba a cd /media/bence/hosszúkarakterlánra nem tudok belépni, mondjuk sose használtam érdemileg terminált..
leírnád pontosabban mit csináljak, illetve hogy terminálon kívül van-e más lehetőség esetleg?
-
bence192
csendes tag
Üdv, egy kis segítségre lenne szükségem,
vagy egy NAS-om DLink DNS320, és ubu 12.10 live cd-alatt másoltam át fileokat a NAS-ból kiszerelt linuxos meghajtóra, a probléma a következő a NAS-ban windows alól hálózati meghajtóként nem látja azokat a fileokat, a NAS látja, Jogosultsági problémám van,Most van egy ubu telepítve a gépemre, kiszereltem a NAS-ból és beraktam a pc-be a vinót, de ne engedi módosítani az attribútumokat az ubu, mert nem ő a tulajdonos, hogy lehetne még is módosítani úgy hogy a tulajdonost root-ra átvarázsolni és mindenki kapjon mindenféle jogot a file-hoz, vagy a NAS-on létrehozott egyik file attribútumaival megegyezőt beállítani a problémás fileokra.
Köszönöm!
Üdv.: Bence
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G SM-S918B/DS 12GB 512GB Phantom Black Gyári független Garancia Dodozában
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest