Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- potyautas: Idővándor
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semplar
őstag
válasz
Jester01 #24590 üzenetére
Köszi, szerintem jó ötlet volt, mert rávezetett, hogy szétkapcsoljam a Center/Lfe szabályzókat, talán csak ennyi kellett.
Közben újraratelepítem az egész debiant, már másodszor, mert először nagyon elspóroltam és csak magában a KDE felületet tettem fel ami kevésnek találtatott.
-
Semplar
őstag
Sziasztok! Bemásolom ide is, hátha.
Kéne egy kis segítség: (Debian 8.6 "Jessie". vs Creative Sound Blaster X-FI Xtreme Gamer Fatal1ty Pro.)
SB X-FI 7.1 Center/Sub hangerő beállító csúszkája valamiért ragad a főhangerőhöz, a többi megmarad a beállított értéken. Ha beállítom a Center/Sub hangerőt 50% -ra akkor a főhangerőt is feltolja magával 100% -ra,
Ha a főhangerőt leveszem szobahangerőre akkor a Center/Sub már alig hallható a hangszórótesztben.
Régi gond ez már, ugyanez volt ubuntu, mint és debian 5-6-7 alatt is.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Béta iOS-t használók topikja
- Csak jövőre jelenik meg a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Arc Raiders
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Új korszakot nyit a Samsung október 21-én
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest