Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzcs
senior tag
na meglett

mount -t smbfs -o username=felhasználónév,password=jelszó //gépnév/megosztás /mnt/megosztás -
hzcs
senior tag
válasz
MacCaine
üzenetére
köszi, megnézem, jelenelg ezzel próbálkozom:
mount -t nfs 10.216.9.2:/mentes /mnt/deepsee
de mindig ilyen hibát ad ki, hogy remote system error - connection refused. Gondolom mert anonymoust nem enged, csak felhasználónév-jelszó párossal, de azt meg nem tudom hova kell írni (mtabot ír, most azt nézem hogy épül fel) -
hzcs
senior tag
Sziasztok!
Kezdő linuxos vagyok, kérem nézzétek el, ha számotokra teljesen egyértelmű dolgokat kérdezek

Van egy XP-s gép és egy redhat linux 9es gép. Az xp-n meg van osztva egy könyvtár, felhasználónévvel és jelszóval. Ezt szeretném a redhat-ba bemountolni, de a neten keresve nem igazán találtam meg a módját, hogy hogyan lehetséges ez. A mountolni kívánt meghajtó ntfs fájlrendszeren van, ez lehet akadály?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi