- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
válasz
Headless #27010 üzenetére
Lehet megoldódni látszik a dolog, van egy backup nas is, amiben van egy plusz 3TB-os így most az alakult ki bennem, hogy raid 5-őt csinálok az 5db 3tb-osból 1 10tb-os a backup nasba bekerül. Valamint a szerverbe is backup célból, egyéb dolgokra bekerül a 10 tb-os simán.
Raid 6-on is gondolkoztam, de inkább maradnánk a több terület, gyorsban elérés miatt az 5 melett, esetleg ha van egyéb jobb ötletetek azt is szívesen fogadom.
vagy érvetek egyik másik oldalon.
-
Headless
őstag
Sziasztok!
Előre szeretném leszögezni, hogy itt egy mókolás sorozatban szeretnék kérni segítséget, és minden eszköz már a rendelkezésemre áll, nem tudom cserélni őket.
amivel rendelkezek.
4 db 3 TB (egyforma 5400-as wd red)
2 db 10TB (egyforma 7200-as wd red)namár most én lvm-el szeretném ezeket egy nagyban látni, méghozzá striped-mirrored formátumban, vagyis itt jön a képbe hogy nem 3 tb-os lemez került vásárlásra utóbbi esetben., mert úgy túl egyszerű lenne... páronként mirror és 3-as stripe..., de miért is ne szivassuk magunkat. szóval hogy próbálnátok az én problémámat megoldani?
esetleg megcsinálni a 3-as stripeot majd a maradékot szimplán hozzácsapni, de így meg ügye nem lesz egységes a elérési,írási, olvasási sebesség a maradék 14 TB-on.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest