- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoj
tag
válasz
CPT.Pirk #13930 üzenetére
Nekem is lassú 2GB-vel a W7,azért valtottam linuxra (Ubuntu 10.04.4LTS)
Februárban vettem a HD4850-et. (A Skyrim miatt. Most megy max grafikán 1440x900-on).
Tegnap felraktam az Ubuntu 10.04.4LTS,és az AMD Drivert nem tudom felrakni mert azt a hibát írja ki hogy a telepítő meghiusúlt.
A Mostani játékok nem kötnek le.
-
makoj
tag
Nagyon szépen köszönőm a válaszokat!!!
Sokat segítetettek!!
Az Ubuntu 10.04.4 LTS fogom kiprobálni.
-
makoj
tag
Sziasztok
Ki szeretném próbálni a Linuxot,csak a sokfajta közül nem tudom hogy melyik legyen.
Egy olyan Linuxot keresek amiben:
1. Van benne alapból Magyar Nyelv (Nem kell a telepítés után letölteni a magyar nyelvet)
2. Alacsony gépigényű legyen.
3. Keveset telepítsen fel ( 4GB-nál kevesebbet)
4.Alapprogramok legyenek rajta. (Firefox,videolejátszó,skype,msn,és valami csomagkezelő mint ami az Ubuntuba van)Köszönöm a választ!!!
UI: Remélem jó helyre írtam.
A gépem adatai: Core 2 Duo E6420 (2,13GHZ) 2GB DDR2 800MHZ RAM,Radeon HD4850 1GB DDR3 VGA Kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest