- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
válasz
bambano #19302 üzenetére
ez oke, csakhogy nem akarok lirc-et, hiszen ahhoz vennem kene egy hardware-t. van nekem szepseges usb-s irda kutyum mar. tehat, mivel leragadtunk a lirc-nel es pont a kerdesem lenyege, az hogy hogy birok mukodesre egy irda0 interface-t maradt ki, ezert a kerdesem atfogalmazva:
sracok, nagy nehezen van fent egy irda0 network interface-em, de hogy a francba tudom cat-olni a tartalmat, hogy mi erkezik be ra, egyartalan mukodik-e? rx, tx mennyiseg van rajta, no is. milyen program kezeli egyartalan az irda network interface-eket? egy taviranyitoval szeretnek iranyitani egy raspberry pi-t, googlen logtam vagy 2 orat. plz help
-
moli.hu
őstag
sracok, nagy nehezen van fent egy irda0 network interface-em, de hogy a francba tudom cat-olni a tartalmat, hogy mi erkezik be ra, egyartalan mukodik-e? rx, tx mennyiseg van rajta, no is. milyen program kezeli egyartalan az irda network interface-eket? a lirc nem egy stack az irda driverek folott? a weboldalon az van, hogy nem kezel usb-s eszkozoket. egy taviranyitoval szeretnek iranyitani egy raspberry pi-t, googlen logtam vagy 2 orat. plz help
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- Autós topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest