- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Dißnäëß #30235 üzenetére
A multiboot pendrive-ot azért készítettem, mert szükségem van egy olyan eszközre, ami "kulcsra" készen tartalmaz számomra fontos rendszereket.
Sokat telepítek, emiatt kellett, fent van minden szükséges program, illetve azért SSD-re készült a dolog, mert gyors, és ennyi
A Linux meg érdekességképp kellett rá.
-
Graphics
Jómunkásember
Sziasztok!
Ha rossz helyen kérdezek elnézést.
Csináltam egy multiboot pendrive-ot, amin van egy Win10 és két Linux ( Ubuntu és Lubuntu telepítő) illetve egy Active Boot Disk.
Ezt WintoSetupUSB-vel csináltam.
Telepítettem egy Ubuntut egy üres 16GB-os Sandisk SSD-re.
És létrehozott egy GRUB menüt, ahol választási lehetőségeket kínál fel, ezt ismerem is.
Viszont valamiért az utolsó az Windows 10, pedig ilyet nem telepítettem. Kérdés, a GRUB-ot ki tudom kapcsolni , és hogy egyáltalán miért települhetett?
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- OLED monitor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- E-roller topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest