Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Dißnäëß
üzenetére
A multiboot pendrive-ot azért készítettem, mert szükségem van egy olyan eszközre, ami "kulcsra" készen tartalmaz számomra fontos rendszereket.
Sokat telepítek, emiatt kellett, fent van minden szükséges program, illetve azért SSD-re készült a dolog, mert gyors, és ennyi

A Linux meg érdekességképp kellett rá.
-
-
-
-
-
-
-
Sziasztok!
Ha rossz helyen kérdezek elnézést.
Csináltam egy multiboot pendrive-ot, amin van egy Win10 és két Linux ( Ubuntu és Lubuntu telepítő) illetve egy Active Boot Disk.
Ezt WintoSetupUSB-vel csináltam.
Telepítettem egy Ubuntut egy üres 16GB-os Sandisk SSD-re.
És létrehozott egy GRUB menüt, ahol választási lehetőségeket kínál fel, ezt ismerem is.
Viszont valamiért az utolsó az Windows 10, pedig ilyet nem telepítettem. Kérdés, a GRUB-ot ki tudom kapcsolni , és hogy egyáltalán miért települhetett?
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone SE 64GB Space Gray Megkímélt állapot 82% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. 240-es SSD-ről 32-esre nem akarta a jót.