Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KDE-s Linux Mint-ről mi a véleményetek?
-
válasz
bambano
üzenetére
Nekem csak hétköznapi használatra kéne, ha éppen beszarik a Windows (ami elég gyakran megtörténik), vagy csak valami alapvető dolog nem működik rajta, akkor bootoláskor kiválasztom a linuxot, és használom azt, amíg a Win téma nincs megoldva. Szóval nekem csak internet böngészésre, filmnézésre, zenehallgatásra, MSN-ezésre kellene, és lehetőleg minél dizájnosabb legyen, és nem szeretném, ha túl bonyolult lenne a felépítése. Egyszerűen kezelhetőnek örülnék. Képszerkesztés, videószerkesztés sem ártana.
Na ilyen igényekre melyik a legjobb linux? -
Milyen fajta Linuxok vannak? Melyik a legjobb? Nekem Ubuntu van, de nem vagyok teljesen megelégedve vele, mert olyan gondok vannak, hogy pl eléggé szaggatnak még a videók is, stb. (pedig nem olyan gyenge a gépem)
Szóval arra gondoltam, hogy esetleg kipróbálnék egy másikat. Csak nem tudom, melyik a legjobb Linux, vagy hogy van-e jobb az Ubuntunál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Battlefield 6
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- TCL LCD és LED TV-k
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Horgász topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi