Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sonar
addikt
válasz
master90
üzenetére
Rossz helyre telepitetted a Grub-ot / bootmanagert
Sokféle megoldás létezik, egyik: [link]My problem:
Van egy CentOS 5.3 (elvárás, hogy ez legyen) ami nem ismeri fel a hálókártyát. Letöltöttem a legújabb intel e1000e drivert.
Viszont mikor kiadom a make install parancsot a következőt kapom visszaMakefile:71: *** Kernel header files not in any of the expected locations.
Makefile:72: *** Install the appropriate kernel development package, e.g.
Makefile:73: *** kernel-devel, for building kernel modules and try again. Stop
Felraktam a C forditot meg a dev librarykat, de akkor se jutottam előbbre. Honnan tudnám kideriteni, hogy mi is hiányzik neki pontosan?
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Elektromos autók - motorok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest