- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLD
tag
Hát jah, ésszel kell csinálni, akkoriban, kezdő linuxosként, (nem mintha most nem az lennék) nem fordítottam elég figyelmet ezekre, mondván a gép csak tudja mi jó neki.
Azóta jobban szeretem én megmondani neki, hogy mi jó neki ( vagy legalább ellenőrizni döntésétVégeredményben ez a lényeg, nehezebben is ereszti az ember ha már megkedveli, nálam valszín az volt a gond, hogy az Arch-on kívül, egy kipróbált disztribet sem kedveltem (minedgyiknek volt valami furcsasága).
Szegény Win, most a lelkébe tiportál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Drón topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Díjnyertes okosóra érkezik júliusban
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged