- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brazso
tag
Örülök, hogy nem csak a Trident videokártyákkal van gond linux alatt
ATI kártyám még nem volt, de a leírt háttérlámpa kapcsolgatás elég merdeken hangzik, sajnos nem tudok segíteni benne.
Visszatérve a Trident tv-kimenet küzdelmeimre. Megnéztem Gentoo 2008-as LiveCD-vel, ott sem tudom a notebook video kimenetét kapcsolgatni az fn+f5 billentyűkkel, míg a 2007 LiveCD-vel tökéletes (a tv képe is, igaz csak 800x600-as, valószínűleg többet nem tud a hardware). Nem a video driver-rel van gond, azt ellenőriztem. Beleástam magam az ACPI rejtelmeibe, köszi a tippet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robot fűnyírók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Netfone
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged