Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano #5379 üzenetére
Ja értem. Köszi.
Közben hazaértem, és kipróbáltam amit mondtál, de nem használt.
Vagy nem itt kell kikapcsolni a Süsüben a window scale-t, vagy valami más a gond...
Pedig minden file-t megtaláltam, a helyén, úgyhogy feltételezem, hogy működnie kellene a változtatásoknak.
Ha jobban belegondolok, akkor nem is ez lesz a baj, hiszen akkor a Firefox sem lenne sokkal gyorsabb.
A 4MBit-es netem windows alatt (egy másik gépen), de ugyanazon a routeren keresztül 3700Kbit/sec-et tud FF, és Opera alatt is, süsüben a Firefox 3400 körül visz, az opera meg 1200 körül...ui.: szemre a linux alatt futó Opera esetén is ugyanolyan gyorsan indul el a letöltést jelző csík, mint a windows alatt, de linux alatt meg-megakad, és nyilván ez okozza a lassúságot...
Nem lehet valami buffer problma?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 24 GB-os RTX6000 HP - garanciával
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest