- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
bambano #3482 üzenetére
Akarja a fene.
Eszemet nem tudom, mikor volt utoljára kernel-összeomlásom, pedig az itt divatos disztrók fogalmaiban gondolkodva, én egy tervezés előtt álló, 1 év múlva megjelenő béta-disztribet használok.
Vagyis ezek szerint usernek nincs szüksége a system.map-re.
Ja, a hosszabb szösszenetedhez: sosem mértem, s mivel egy gépem van, nem is tudom megtenni. De sosem vettem észre, hogy a naplózó fs-ek lassabbak lennének.
Mások mérései alapján pedig a RAID-1 tutira gyorsít. Ha nem, ott szar a vezérlő, vagy iszonyat lassú a gép minden eleme. Saját tapasztalat nincs, csak netes mérési eredmények.
Otthoni felhasználásnál semmilyen negatívumát nem tapasztaltam az ext3 és reiserfs3.x rendszereknek. Melóhelyi gépem alól időnként elszáll a fél kerület ELMÜ-je, és semmi baja. Pedig azon is elég béta kernel fut.
Persze, problémák lehetnek, de szerintem kifogtál valami hibás és/vagy ótvar hardvert.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest