- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- bambano: Bambanő háza tája
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
senior tag
válasz
bambano #34530 üzenetére
Mert a Systemd nem tudja, hogy melyik fájlrendszer lokális és melyik hálózati, és ez így van jól. A rendszergazda majd eldönti.
Vasti74
Érdemes még beleírni a reconnect és a x-systemd.mount-timeout=5 opciókat is. Az előbbi arra utasítja a rendszert, hogy próbáljon meg újracsatlakozni, ha valamiért lecsatlakozna, a második pedig arra, hogy ne tartson tovább 5 másodpercnél a csatlakozási kísérlet. Mert ha próbál csatlakozni, de nem tud, akkor a fájlkezelőt megakaszthatja.
-
-
-
Vasti74
senior tag
válasz
bambano #34530 üzenetére
Passz... Én már egyre kevésbé értem a számítógépes dolgokat, és az az igazság, hogy már nem is akarom megérteni - csak az zavar, hogy kicsúszik az irányítás a kezemből ;-)
Most éppen a Virtualbox szívat, ami eddig (Debian - Ubuntu - Mint) annyi volt, hogy feltelepítettem, és használtam, a Fedora alatt meg X lépésben feltelepítettem, és nem működik a régi virtuális gépem. De elfogyott a türelmem, egyelőre feladom ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bittorrent topik
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest