- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
Vasti74 #34447 üzenetére
Linux nem tud skálázni nem egész szozóval, HW gyorítottan. Egyikse se KDE, se Gnom, se Xfce, semmi. Wayland se megoldás.
4éve szívok a 4K-val. (Halmozottan szívok mert 2db 4K.) Egész pontosan 0 értelmes megoldás van.
Egyetlen "értlmes" megoldás, hogy amennyiben a monitorod támogatja kisebb a skálázásnak megfelelő felbontást azt állítod be. Pl. WQHD. (Igen igen tudom, minek vettél nagyobbat akkor...)Ez a alrendszer alap hibája a skálázással, bármi ami nem egész többszörös a render a CPU-ra van terhelve, tök mindegy hogy Intel, AMD, nV, és hogy milyen driver. Mindennel próbáltam már.
Kisebb felbontásonnis jelen van, csak ott lényegesen kisebb a CPU overhead és nem laggol, és nem feltűnő.
Bocs hogy nem segít, de sajnos ez a realitás.
Néha nekifutok, hog változott-e, de eddig 0 valós megoldással találkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest