- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
válasz
Frawly #29258 üzenetére
Ez ennél sokkal bonyolultabb. Sajnos.
Van kb. 100-150 olyan fájlom, aminek a nevében van spec. karakter, többségük olyan, hogy zárójelek közt egy szám. Például a CD gyűjteményem mp3-ba konvertálva, a könyvtárakban az albumborító is ott van JPEG-ben. Ezek közt is van néhány, ami zárójelet tartalmaz. Ezeken mégsem akad fenn a másolás.
Ugyanakkor kimásoltam az egyik DCIM/Camera könyvtárból a *(0).jpg fájlokat egy külön könyvtárba (ezeket egyébként az androidos képszerkesztőm hozza létre). Ettől kezdve az eredeti könyvtár használhatóvá vált, viszont az új könyvtár, amiben mindössze 15-20 ilyen fájl volt, már nem igazán volt másolható, listázható.
Szóval nem értem.
Majd még kísérletezek vele. Annyi biztos, hogy nálam segített, hogy a DCIM alól kiirtottam a zárójeleket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest