Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
válasz
Frawly #29258 üzenetére
Ez ennél sokkal bonyolultabb. Sajnos.
Van kb. 100-150 olyan fájlom, aminek a nevében van spec. karakter, többségük olyan, hogy zárójelek közt egy szám. Például a CD gyűjteményem mp3-ba konvertálva, a könyvtárakban az albumborító is ott van JPEG-ben. Ezek közt is van néhány, ami zárójelet tartalmaz. Ezeken mégsem akad fenn a másolás.
Ugyanakkor kimásoltam az egyik DCIM/Camera könyvtárból a *(0).jpg fájlokat egy külön könyvtárba (ezeket egyébként az androidos képszerkesztőm hozza létre). Ettől kezdve az eredeti könyvtár használhatóvá vált, viszont az új könyvtár, amiben mindössze 15-20 ilyen fájl volt, már nem igazán volt másolható, listázható.
Szóval nem értem.
Majd még kísérletezek vele. Annyi biztos, hogy nálam segített, hogy a DCIM alól kiirtottam a zárójeleket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 256GB kék / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest