Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Peter Kiss: Somogyi internet rádió INR 5000/BK
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mi van a kezdő nokedlikkal? Már rég elfelejtetted a kezdeteid úgy látom
Az még messze van, de a flatpak és snap-pal nem az a baj, hogy GUI van hozzá, hanem az, hogy ami települ 31MB normál esetben, a flatpak-nál az 850MB - telepítve meg 2,5GB !!!! Ez a bajom ezzel a haszontalan idétlenséggel!Miért jó az nekem, hogy Ubuntun is ugyanazt tudom felrakni, amit Fedorán is!? Hát most akkor vagy ezt használom vagy azt!?
Nem?
De!Másrészt a kezdő nokedlik így aztán tényleg még a minimális csomagkezelést sem fogják megismerni, ráadásul fogalmuk nem lesz, miért van ez a rengeteg csomagtelepítési mód és miért 2,5giga egy egyszerű vacak program helyfoglalása! Én kezdő nokedli vagyok, de ettől a plafonon vagyok, ha meglátom, hogy flatpak vagy snap!

-
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Diablo IV
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Adventi kalendáriumok
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Hardcore café
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 - TOUCH
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Az még messze van, de a flatpak és snap-pal nem az a baj, hogy GUI van hozzá, hanem az, hogy ami települ 31MB normál esetben, a flatpak-nál az 850MB - telepítve meg 2,5GB !!!! Ez a bajom ezzel a haszontalan idétlenséggel!