Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Peter Kiss: Somogyi internet rádió INR 5000/BK
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
a stage1 grub loader nem fájlrendszerben van, hanem az mbr utáni szektorokon. tehát újra kell telepíteni a grubot.
ha beraktad a régi diszket bootdiszknek, az újat másodiknak, az, szerintem nem lesz teljesen korrekt chrootból, mert a második diszkre úgy kellene grubot telepíteni, hogy a telepítéskor felírt adatok szerint az az első diszk.
ezt is tudja egyébként a grub, de át kell nevezni a diszkeket.
-
Na ez az, hogy itt kisebb
Úgy érted, hogy a célterület kisebb, mint a másolandó partíció? Az úgy lehetetlen szerintem, le kellene előtte zsugorítani a másolandót!
Nincs együtt a két meghajtó, a nagy HDD helyett lett egy kisebb SSD.
Ezt se értem, akkor két külön eszközben voltak a meghajtók? Gondolom ez az rsync akkor partíciót nem tud másolni, nem ismerem sajna.
Milyen eszköz az, hogy a gpartedes másolás idejére nem lehet rácsatolni az SSD-t is?
Egyébként a grub hiába másolódna, mindenképpen frissíteni kéne!
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Horgász topik
- Videós, mozgóképes topik
- The Game Awards 2025 - Íme a nyertesek!
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.17.)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest