- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Hirdetés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Leírásom nincsen, nem is tudom, hogy létezik-e ilyesmi... Google első oldal nem talált...
Tehát az Androidban 4.4 óta létezik a SELinux. A kitkat esetében még alap esetben ki volt kapcsolva, de az 5.*-tól már alapból engedélyezett.
Én annyit csináltam, hogy az android system.img-t felcsatoltam a /mnt alá és elhelyeztem oda a su binárist, majd, hogy az emulátor következő bootkor ne haljon meg, mivel a su binárison nincsenek rajta a megfelelő selinux beállítások, megpróbáltam egy chcon-t végrehajtani. De meglepődve tapasztaltam, hogy nincs fent a chcon. Így utánaolvastam és azt írták, hogy a selinux csomagot kell feltennem. Fel is tettem és ezután kezdődött az anomália... :/ Hogy nem indul be a rendszerem.
Nekem mostmár mindegy, hogy sikerül-e rootolni azt az emulátort, vagy nem, csak kapjam vissza kompletten a rendszert!
Örök hálám!
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- World of Tanks - MMO
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 S32AG320NUXEN 32'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest