Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- 
			  LOGOUT Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

meone tag válasz  Jester01

üzenetére Jester01

üzenetéreMegnéztem a konfigot, rá jöttem, hogy rossz tutoriált csináltam végig. 
 Az egy egyszerű bridge-et csinál a PI-ből.Viszont akkor most visszább kell egy lépéssel lépnem. 
 Kell keresnem egy olyan tutoriált ami routert csinál a piből.
 Találtam is vagy 3-at mindegyiket kipróbáltam, de mindegyik rossz volt.Esetleg valami jól bevált beállítás, hogy hogyan kéne ezt csinálni vagy valami jó módszer ami közelebb visz a megoldáshoz? 
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest